Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ATO’dan ‘Ankarayı Seviyorum’ Kampanyası İle Ekonomiye Taze Kan

Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci, düzenledikleri kampanaya ilişkin, “6 Mayıs-6 Haziran tarihleri arasında geçerli olacak kampanya döneminde Ankara sınırları içerisinde kredi kartı ya da banka kartı ile tek seferde en az 25 TL tutarında...

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2016 13:23
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2016 13:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci, düzenledikleri kampanaya ilişkin, “6 Mayıs-6 Haziran tarihleri arasında geçerli olacak kampanya döneminde Ankara sınırları içerisinde kredi kartı ya da banka kartı ile tek seferde en az 25 TL tutarında alışveriş yapan herkes ATO’nun hediye edeceği 3 Mercedes ve 40 Fiat otomobilden birini almak üzere çekiliş hakkı elde edecek” dedi.
ATO Başkanı Bezci, Ankara’daki ticaretin canlanması adına ‘Ankara’yı Seviyoruz’ sloganıyla ATO tarafından başlatılan kampanyanın açılış toplantısında konuştu. Son zamanlarda yaşanan terör olaylarından dolayı darbe yiyen ekonomiyi canlandırmak adına başlatılan kampanya ile ekonominin tekrardan canlandırılması hedefleniyor. Kampanya kapsamında, 6 Mayıs-6 Haziran tarihleri arasında geçerli olacak kampanya döneminde Ankara sınırları içerisinde kredi kartı ya da banka kartı ile tek seferde en az 25 TL tutarında alışveriş yapan herkes 3 Mercedes ve 40 Fiat arabadan birini kazanma fırsatı elde edecek.
Kampanyanın açılış toplantısında konuşan Bezci son dönemde yaşanan terör olaylarına değinerek, terör olaylarından dolayı hayatını kaybedenlere başsağlığı diledi. Terör olaylarının hedefinin insanlık, kardeşlik, birlik ve gelecek umuduna darbe vurmak olduğunu belirten Bezci, ne terörü gerçekleştirenlerin ne de onların destekçilerin bu hedeflerine ulaşamayacaklarını söyledi.
“ÇAĞIMIZIN VEBASI TERÖRDÜR”
Terörün amacının insanların sokağa çıkmasını engellemek olduğunu vurgulayan Bezci, “Çağımızın vebası terördür. Ankara’da yaşanan olaydan sonra şehrimizdeki sivil toplum örgütleri ile beraber olay yerine karanfil bıraktık ve esnaf kardeşlerimizi ziyaret ettik. Onların bozulan morallerini düzeltmek istedik. Bu ziyaretin ardından alışveriş merkezleri yatırımcı ve yöneticileri, cadde mağazaları ve çalışanları ile istişare toplantıları yaptık. Bu toplantılarda katılımcıların ortak bir arzusu vardı, ‘teröre boyun eğmediğimizi ve boyun eğmeyeceğimizi’ herkese haykırmak. Konu Ankara Ticaret Odası Meclisinde ele alındı. Oda meclisi Ankara’da ekonomik ve sosyal hayatı canlandırmak amacıyla kullanılmak üzere 3,5 milyon TL kaynak aktardı. Ankara Ticaret Odası buna benzer olaylarda ayrıcalığını her zaman gösteriyor ve büyük yardımlarda bulunuyor” diye konuştu.
“BİZİM ANKARA’DAN BAŞKA BEKLENTİMİZ, TÜRKİYE’DEN BAŞKA ÜLKEMİZ YOK”
Bezci, yönetim kurulu üyeleriyle gerçekleştirdikleri toplantılar sonucunda Ankara için bir kampanya yapma kararı aldıklarını dile getirerek, “Bütün toplantılarımıza katılanların hepsinin ortak bir duygusu vardı. O da ‘şehrimize ve birbirimize duyduğumuz sevgi.’ Bu düşünceden yola çıkarak kampanyamızı ‘Ankara’yı Seviyorum’ sloganıyla yaptık. Sayın Başbakan Ahmet Davutoğlu bir konuşmasında, ‘sokağa çıkın, normal hayatınıza devam edin’ dedi. Biz de bütün toplantılarımızda bunu söyledik. Kampanyamızın amacını da başbakanımızın bu çağrısı oluşturdu. Sayın Başbakanımızın yaklaşımı kampanyamızı oluştururken bize güç verdi. Bizim Ankara’dan başka beklentimiz, Türkiye’den başka ülkemiz yok. Hayatın normal seyrine dönmesi için hepimizin görevini en iyi şekilde yapması gerekiyor” şeklinde konuştu.
25 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞ YAPANLAR ARABA KAZANMA FIRSATI YAKALAYACAK
Terörün hedefine ulaşmasını engelleyecek biçimde ekonomik ve sosyal hayata katılmaya devam etmenin herkesin asil görevi olduğunu vurgulayan Bezci, Ankara’nın bazen Kızılay, bazen Tunalı, bazen Hacı Bayram bazen de üniversiteli bir gençtir ifadesini kullandı. “Biz işçisiyle, memuruyla, esnafıyla yüksek sesle bir daha söylüyoruz, ‘biz Ankara’yız ve Ankara’yı seviyoruz” diyen Bezci, konuşmasını şöyle tamamladı:
“Ankaralılar için anlam taşıyan özelliklerin vurgulanacağı kampanya 6 Mayısta başlayıp 6 Haziranda sona erecek. Kampanyamızda Ankara halkının sosyal hayatını her zaman olduğu gibi sürdürmeye davet ediyoruz. Vatandaşlarımızı sokağa çıkmaya davet ediyoruz. Çünkü biz hepimiz aynı çarkın işçileriyiz. Sokağa çıkan alışveriş yapan, yemek yiyen kısacası hayatını sürdüren her vatandaş esnaf ve tüccarın iş yapmasını bu da üretimin sürmesini sağlayacak. Bu da ülke ekonomisine yansıyacaktır. 6 Mayıs-6 Haziran tarihleri arasında geçerli olacak kampanya döneminde Ankara sınırları içerisinde kredi kartı ya da banka kartı ile tek seferde en az 25 TL tutarında alışveriş yapan herkes ATO’nun hediye edeceği 3 Mercedes ve 40 Fiat otomobilden birini almak üzere çekiliş hakkı elde edecek. Tüketicinin alışverişi yaptıktan sonra fişini onaylatması ya da her hangi bir yere kayıt yaptırması gerekmeyecek. Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilecek çekilişte 40 talihliye Fiat Egea, 3 talihliye de Mercedes Cla hediye edeceğiz. Bu kampanya ile Kızılay ve Tunalı başta olmak üzere tüm şehirde alışverişi canlandırmayı hedefliyoruz. Ankara büyükse Türkiye büyüktür".
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.