Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ATO’dan Ankaralı Yatırımcılara Sermaye Piyasaları Eğitimi

Ankara Ticaret Odası (ATO), Finansal Okuryazarlık Projesi kapsamında, Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) ve NoorCM iş birliğiyle üyelerine ve yatırımcılara yönelik ’Uygulamalı Sermaye Piyasaları Eğitimleri’ düzenleyecek.BÜYEM...

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2016 12:45
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2016 12:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara Ticaret Odası (ATO), Finansal Okuryazarlık Projesi kapsamında, Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) ve NoorCM iş birliğiyle üyelerine ve yatırımcılara yönelik ’Uygulamalı Sermaye Piyasaları Eğitimleri’ düzenleyecek.
BÜYEM ve NoorCM Akademi’nin ortak çalışmalarıyla bir yılı aşkın süredir İstanbul’da gerçekleştirilen sermaye piyasaları eğitiminin Ankara ayağı için ATO’da protokol imzalandı.
REEL SEKTÖRE BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK"
Ankara’da verilecek eğitimlerin, projenin ilk ayağı olan İstanbul’a kıyasla daha geniş bir içeriğe sahip olması ve reel sektöre önemli katkılar sağlaması amaçlanıyor. Makro ve mikroekonomiden değişken girdi maliyetlerinin yönetimi ve risk analizine kadar birçok konunun ele alınacağı kurslarda katılımcılar deneyimli isimlerle bir araya gelecek.
Katılımcılar, Makro-Mikro Ekonomi, Türkiye Ekonomisi, Değişken Girdi Maliyetlerinin Yönetimi ve Risk Analizi, Sermaye Piyasaları Araçları, Trader’ın El Çantası ve Merkez Bankaları Politikaları ile Bilançolarının Okunması gibi hem bireysel hem de kurumsal yatırımcılara yönelik kursların yanı sıra, Yatırımcı Psikolojisi ve Yatırımcının Davranışsal Psikolojisinin Gelişimi gibi kursları da eğitim kapsamında alabilecek.
EĞİTİM DÖRT KEZ TEKRARLANACAK
Ankara’da ilk kez gerçekleştirilecek ve 1 yıl boyunca 4 kez tekrarlanacak olan eğitimlere ATO Genel Sekreterliği, BÜYEM ve NoorCM aracılığı ile kayıt yaptırılabilecek. Eğitimler, ATO eğitim sınıfında cuma, cumartesi ve pazar günleri art arda iki hafta sonu boyunca toplam 36 saat olacak şekilde gerçekleştirilecek. Eğitimlerde, Ateşan Aybars, Mert Yılmaz ve Prof. Dr. Nesrin Okay gibi isimlerin yanı sıra NoorCM Akademi uzman kadrosu, misafir eğitmen Gökhan Şen ve Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu gibi isimler de deneyimlerini Ankaralı yatırımcılarla paylaşacak. Eğitimin sonunda katılımcılara sertifika verilecek.
Kurslara katılım için herhangi bir şart aranmazken, katılımcılar BÜYEM’e 350 TL katılım ücreti ödeyecek. Katılım ücreti, üniversite bünyesindeki akademik araştırmalar ve öğrencilere yönelik faaliyetleri desteklemek amacıyla kullanılacak.
Kursların ilki 6-7-8 Mayıs tarihlerinde, ikincisi ise 13-14-15 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek ve ilk mezunlar verilmiş olacak. İlk kurs kayıtları ise NoorCM, BÜYEM ve ATO tarafından alınmaya başlandı.
Eğitimler, kurslar hakkında daha ayrıntılı bilgiye www.noorcm.com.tr adresinden ya da 0(212)2806666 numaralı NoorCM çağrı merkezinden ulaşılabiliyor.
Protokole ATO adına Genel Sekreteri Ahmet Güran imza koyarken, imza törenine, ATO Meclis Üyeleri Turgay Araz ve Timuçin Sönmez, BÜYEM Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Tamer Atabarut, NoorCM Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü JihadShannak, NoorCM Pazarlama Müdürü Ahmet Uluhanve NoorCM Ankara İrtibat Bürosu Sorumlusu Ayfer Yıldız katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.