Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ATO’dan 65. Hükümete Kutlama

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım Başbakanlığında kurulan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan 65. Hükümeti tebrik ederek, “Yeni hükümetin ülkemize,...

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2016 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2016 12:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım Başbakanlığında kurulan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan 65. Hükümeti tebrik ederek, “Yeni hükümetin ülkemize, milletimize ve iş dünyamıza hayırlı olmasını dilerim” dedi.
AK Parti Olağanüstü Genel Kurulu’nun hemen ardından hiç vakit kaybetmeden yeni hükümetin kurulmasının, siyasette ve ekonomide istikrarın devam edeceğinin en önemli göstergesi olduğunu belirten Bezci, şunları kaydetti:
“65. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’nin Türk halkının refahı ve esenliği için çalışacağına, yapısal reformlara odaklanarak ülkemizi 2023 yılı hedeflerine taşıyacağına inanıyorum. Başta Sayın Binali Yıldırım olmak üzere Bakanlar Kurulu’nun tüm üyelerini tebrik ediyorum.”
Türkiye’nin yeniden hızlı büyüme rakamlarına ulaşmasını ve kalkınma hamlesinin devam etmesini istediklerini belirten Bezci, “Ülkemizi daha ileriye taşıyacak reform ve kalkınma sürecinin devam etmesini arzu ediyoruz. Yeni hükümetimizin başarılı olması için iş dünyası olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.