Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ATO’da Başkanlık seçimi başladı

ATO Eski Başkanı Salih Bezci, 09.00’da ATO’da başlayan Başkanlık seçimine ilişkin "Bundan sonra yönetime gelirse gelsin onlara tecrübelerimi ve bilgilerimi aktaracağım” dedi.Ankara Ticaret Odası için Başkanlık seçimi başladı. ATO...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2016 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2016 11:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ATO Eski Başkanı Salih Bezci, 09.00’da ATO’da başlayan Başkanlık seçimine ilişkin "Bundan sonra yönetime gelirse gelsin onlara tecrübelerimi ve bilgilerimi aktaracağım” dedi.
Ankara Ticaret Odası için Başkanlık seçimi başladı. ATO Başkanlığına aday isimler ise Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek ve Emine Erdoğan’ın akrabası işadamı Gürsel Baran oldu. İki aday için 188 meclis üyesinin 09.00’dan saat 14.00’a kadar oylarını kullanması bekleniyor. ATO’ya gelen iki başkan adayı ise seçim öncesinde birbirlerine çiçek vererek, başarılar diledi.
Seçimlere yoğun güvenlik önlemi
ATO’da bugün 09.00’da başlayan seçimler için yoğun güvenlik önlemleri alındı. ATO giriş ve çıkışlarında polis tarafından kontrol noktaları oluşturulurdu. Kişiler X-Ray cihazlarının ardından üst aramasından geçirildi. ATO’da bulunan kapalı oy verme alanına ise cep telefonu ve ses kayıt cihazı, görüntü kaydedici, fotoğraf makinesi gibi haberleşme sağlamaya olanak veren cihazların sokulması yasaklandı.
"Tecrübelerimi ve bilgilerimi aktaracağım"
Oy kullanmak için ATO’ya gelen ATO Eski Başkanı Salih Bezci ise seçimlerin her iki aday içinde hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Bundan sonra yönetime gelirse gelsin onlara tecrübelerimi ve bilgilerimi aktaracağım” ifadelerini kullandı. Bezci, güvenlik önlemlerine ilişkin ise, daha önce ATO’da bu kadar yoğun güvenlik önleminin alınmadığına dikkat çekti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.