Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ATO Başkanı Bezci’den Binali Yıldırım’a Kutlama

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 22 Mayıs Pazar günü yapılacak Olağanüstü Genel Kurulu’nda genel başkan adayı olarak Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın...

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2016 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2016 12:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 22 Mayıs Pazar günü yapılacak Olağanüstü Genel Kurulu’nda genel başkan adayı olarak Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın belirlenmesinin iş dünyasında memnuniyetle karşılandığını belirterek, “Sayın Yıldırım’ın başbakanlığındaki Türkiye yıldırım hızıyla gelişecektir” dedi.
ATO Başkanı Bezci, Binali Yıldırım’ın Türkiye’nin son 15 yıllık döneminde gerçekleştirdiği kalkınma hamlesinde imzası bulunanlardan biri olduğunu söyledi. Yıldırım’ın tecrübesi ve vizyon sahibi kişiliğiyle bakanlığı döneminde gerçekleştirdiği mega projelerle Türkiye’ye damga vurduğunu da kaydeden Bezci, “Sayın Yıldırım’ın AK Parti Genel Başkan adaylığı kararı iş dünyası olarak bizlere moral vermiştir. Bugüne kadar gerçekleştirdiği çalışmalarla Türk halkının gönlünde taht kuran Yıldırım’ın uzlaşmacı, çözüm odaklı ve vizyoner kişiliğiyle ülkemize bugünden sonra da çok önemli katkılar sağlayacaktır” diye konuştu.
Bezci, Yıldırım’ın AK Parti Genel Başkanı seçilmesinin ardından başbakan olarak görevlendirilmesinin beklendiğini hatırlatarak, şunları söyledi:
“İş alemi olarak siyasi istikrarın önemini her fırsatta dile getiriyoruz. Siyasi istikrar ve güven, ekonomik performans açısından büyük önem ifade ediyor. Sayın Yıldırım’ın başbakanlığında Türkiye’nin siyasi istikrarını sürdürerek ekonomik gelişime odaklanacağına inancımız tamdır. Yıldırım’a Ankara Ticaret Odası üyeleri ve şahsım adına başarılar diliyorum.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.