Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ATO Başkanı Bezci, Siteler Esnafını Ziyaret Etti

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, ATO’nun 6 Mayıs’ta başlattığı #AnkarayıSeviyorum Ankara Alışveriş Günleri Kampanyası çerçevesinde ’mobilya üssü’ Siteler’e giderek esnafı ziyaret etti.ATO Başkanı...

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2016 10:28
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2016 10:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, ATO’nun 6 Mayıs’ta başlattığı #AnkarayıSeviyorum Ankara Alışveriş Günleri Kampanyası çerçevesinde ’mobilya üssü’ Siteler’e giderek esnafı ziyaret etti.
ATO Başkanı Bezci’nin Siteler ziyaretine Yönetim Kurulu Üyeleri Erdoğan Yıldırım ve Ferhat Ertürk, Meclis Üyeleri Ufuk Şener, Cemal Işık, İsmail Gürcan, ATO Halı, Mobilya, İmalat, Dekorasyon ve Satıcıları Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Fatih Özmen ile Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası Başkanı Hüseyin Taklacı eşlik etti. Sitelerde mobilya mağazalarını gezen Bezci, esnafla sohbet ederek genel durumları, Siteler’in sorunları ve kampanya hakkında sohbet etti.
"SİTELER YİNE SEKTÖRÜNDE LOKOMOTİF GÖREVİ YAPACAK"
Ankara Mobilyacılar Sitesi’nin Türkiye mobilyacılık sektörüne öncülük etmiş bir merkez olduğunu hatırlatan Bezci, "Siteler son dönemde fiziki şartlarının getirdiği zorlukların da içinde yer aldığı bir dizi sorun yaşıyor. Siteler esnafımızın birlik ve beraberlikle hareket ederek, sorunlarını aşacağını ve eskisi gibi Türkiye’nin mobilya sektörüne lokomotiflik yapacağına inanıyoruz" dedi.
ATO’nun kampanya çerçevesinde hediye edeceği otomobillerden birinin sergilendiği Karacakaya Caddesi üzerindeki mağazayı gezen Bezci, kampanya hakkında bilgi verdi. Terör olaylarının Ankara’nın ticari ve sosyal hayatında yol açtığı durgunluğu ortadan kaldırmak amacıyla 6 Mayıs’ta "Ankara’yı Seviyorum" sloganıyla alışveriş kampanyası başlattıklarını anlatan Bezci, kampanya çerçevesinde 40 adet Fiat Egea ve 3 adet Mercedes CLA otomobil hediye edeceklerini söyledi.
"KAMPANYAYA BÜYÜK İLGİ VAR"
6 Mayıs-6 Haziran tarihleri arasında kredi kartı ya da banka kartı ile 25 TL ve katları tutarında alışveriş yapan herkesin araba çekilişine katılmaya hak kazanacağını belirten ATO Başkanı Bezci, "Ticareti ve sosyal hayatı canlandırmak amacıyla başlattığımız kampanyaya hem Ankaralılar hem de esnafımız büyük ilgi gösteriyor. Kampanyamız amacına ulaştı. Ankara’nın eski canlı günlerine kavuştuğunu görmek bizi mutlu ediyor" dedi.
Kampanyanın 6 Haziran’da sona ereceğini hatırlatan Bezci, otomobil talihlilerinin belirlenmesi için Milli Piyango İdaresi tarafından, 13 Temmuz 2016 tarihinde saat 10.00’da Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Toplantı Salonu 2. Katta noter huzurunda halka açık çekiliş yapılacağını bildirdi.
Bezci, Siteler ziyaretinde esnafla sohbet etmenin yanı sıra hatıra fotoğrafı da çektirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.