Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Atış Yapı’ya 3 Ödül

Ahmet Atış Ödülünü Namız Mescioğlu'nun Elinden Aldı

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2016 21:03
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2016 21:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Atış Yapı’ya 3 Ödül
Şehrin Yıldızları 2016 Gayrimenkul Ödülleri, Bursa’da düzenlenen görkemli bir törenle final yaptı. Atış Yapı, gecede 3 ödül aldı
İnşaat ve gayrimenkul sektörüne değer katmak ve özgün projeleri teşvik etmek amacıyla düzenlenen "Şehrin Yıldızları 2016 - Bursa Gayrimenkul Ödülleri" Crowne Plaza Bursa’da gerçekleşen görkemli bir törenle sahiplerini buldu.
Bursa’da ilk kez düzenlenen ve gayrimenkul sektörünün heyecanla beklediği ödül organizasyonu olma özelliği taşıyan Şehrin Yıldızları 2016, Bursa inşaat sektörü içinde yeni bir sayfa açmayı başardı.
Utku Çalışkan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen geceye, Bursa Vali Yardımcısı Mustafa Altıntaş, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Atilla Ödünç, Osmangazi Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Kürşat Hasanoğlu, Nilüfer Belediyesi Başkan Vekili Fırat Emiroğlu, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Mehmet Albayrak, Harita Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı A.Faruk Çolak, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası İnşaat Konseyi Başkanı Ali Tuğcu ve İnşaat Müteahhitleri ve Sanayicileri Derneği Başkanı Namık Ziya Mescioğlu gibi sektörün önde gelen isimleri katıldı.
Seçkin ve deneyimli bir jüri tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda, 23 kategoride 26 adet proje ödülü sahiplerini buldu.
Ödül töreninin açılış konuşmasını yapan Utku Çalışkan, emlak ve konut sektörünün hızlı bir değişim sürecine girdiğini ve artık projelerin yarıştığı bir dönemin başladığını söyledi. Çalışkan,"Kentimiz son 3 yılda büyük bir değişim ve gelişim gösterdi. İnşaat sektörü de bu değişimden etkilenen başlıca sektörlerden birisi oldu.İnsan odaklı ve yaşam kalitesini arttıran projeler hem kente hem de sektörümüze büyük bir değer kattı. Gerçekleştirdiğimiz yarışmaya yapılan başvurularda bunun en önemli göstergesi oldu. Açıkcası Bursa inşaat sektörünün kendine duyduğu bu özgüven de yeni bir dönemin habercisidir. Bu gecenin gerçek kahramanları da bu projeye inanan ve bizimle yola çıkan inşaat şirketleridir" dedi.
Şehrin Yıldızları 2016 Gayrimenkul Ödülleri hakkında açıklama yapan Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Atilla Ödünç, inşaat sektörünün gelişimi ve yenilenmesi adına büyük bir adım atıldığını ve bu organizasyon ile sektöre yeni bir heyecan geldiğini söyledi. Gayrimenkul ödüllerini düzenleyen EmlakSayfasi.com.tr ekibini kutlayan Ödünç, bu ödüllerin inşaat sektörü için büyük bir önem taşıdığının altını çizdi.
ONUR ÖDÜLÜ VALİ KARALOĞLU’NUN
İnşaat sektörünün en güçlü markalarının projeleri ile yer aldığı ve büyük ilgi gören Şehrin Yıldızları 2016 Gayrimenkul Ödülleri organizasyonunda görev alan jüri üyeleri tarafından belirlenen Şehrin Yıldızları 2016 Onur Ödülü, kente olan katkıları ve kentsel dönüşüm bilgilendirme çalışmalarından dolayı Bursa Valisi Münir Karaloğlu’na verildi. Ödülü Bursa Valisi Münir Karaloğlu adına Bursa Vali Yardımcısı Mustafa Altıntaş alarak, jüri üyelerine ve organizasyonu düzenleyen Çalışkan’ın ekibine teşekkür etti.
ATIŞ YAPI’YA ÖDÜL
Şehrin Yıldızları Gayrimenkul Ödülleri 2016 yarışmasına katılan ve yarışmadan üç ödülle ayrılan Atış Yapı,"Bölgesine Değer Katan Proje dalında Sapphire Yunuseli, Kentsel Dönüşüm Özel Ödülü kategorisinde Atış Premium ve Geleceği Yıldızı kategorisinde Atış Yapı markasıyla birinci olarak önemli bir başarıya imza attı.
Seçkin ve birbirinden değerli isimlerden oluşan ju¨rinin değerlendirmeleri sonucunda alınan ödüller hakkında açıklama yapan Atış Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Atış, alınan ödüllerden dolayı büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi. Ahmet Atış yaptığı açıklamada,”Kurum olarak öncelikli ilkemiz her daim kaliteli yaşam alanları üretmektedir. Bu prensipten yola çıkarak tüm çalışmalarımızın insan odaklı ve kaliteli bir yaşama yönelik olmasını planladık. Geldiğimiz son aşamada bu planlarımızın gerçekleştiğini görüyor ve bundan gurur duyuyoruz. Şehrin Yıldızları 2016’da aldığımız bu ödüllerde bizleri ayrıca motive etti. Umuyoruz ki hem sektörümüz hem de kentimiz için daha da iyi işlere imza atacağız. Bizlere bu ödülü layık gören değerli jüri üyelerine ve projelerimize büyük ilgi gösteren konut alıcılarına ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.
İnşaat sektörünün önde gelen markalarının en üst düzeyde katılım sağladığı ve sunuculuğunu Özlem Yıldız’ın yaptığı gece, ödül kazananların sahnede gerçekleştirdiği toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.