Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Arpa Buğdayı Çiftçinin Yüzünü Güldürecek

Bursa’nın Yenişehir S.S. 307 Sayılı Yağlı Tohumlar Kooperatifi Başkanı Hakkı Çetin, arpa ve buğdayda bu sezon iyi bir yıl geçirmeyi düşündüklerini açıkladı."Bu sezon baktığımızda genelde buğday ve arpada düşük rekolte var. Bizim...

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2016 17:48
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2016 17:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Arpa Buğdayı Çiftçinin Yüzünü Güldürecek
Bursa’nın Yenişehir S.S. 307 Sayılı Yağlı Tohumlar Kooperatifi Başkanı Hakkı Çetin, arpa ve buğdayda bu sezon iyi bir yıl geçirmeyi düşündüklerini açıkladı.
"Bu sezon baktığımızda genelde buğday ve arpada düşük rekolte var. Bizim bölgemizde bu yıl durumlar oldukça iyi" diyen Yenişehir S.S. 307 Sayılı Yağlı Tohumlar Kooperatifi Başkanı Hakkı Çetin, "İnşallah buğday ve arpadan bölge çiftçimizin yüzünün gülmesini istiyoruz. Yağan yağışlar toprağa iyi geldi. Bu da rekoltenin artmasına neden olacaktır. Kooperatif olarak müşteri ve ortaklarımızdan borç karşılığı arpa ve buğday alımı yapacağız. Peşin alımı ise önümüzdeki haftalarda başlayacak. Ağustos ayından itibaren ayçekirdeği alımlarımız başlayacak. Ardından eylül ayı içerisinde tane mısır alımları gerçekleşecek" diye konuştu.
Başkan Çetin, "İnşallah bu yıl çiftçimizin yüzü her alanda güler, üreticimizin hayırlı bereketli bir sezon geçirmesini istiyoruz. Bu vesile ile herkesin mübarek Ramazan ayını kutluyorum" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.