Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Arabuluculuk, Uluslararası Boyutta İstanbul’da Tartışılacak

’Uluslarararası Arabuluculuk Sempozyumu’ Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Türkiye Barolar Birliği, Adalet Bakanlığı ve Yargıtay işbirliğinde, 29-30 Nisan 2016 tarihlerinde İstanbul CVK Park Bosphorus Otel’de gerçekleştirilecek.Sempozyumun...

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2016 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2016 12:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
’Uluslarararası Arabuluculuk Sempozyumu’ Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Türkiye Barolar Birliği, Adalet Bakanlığı ve Yargıtay işbirliğinde, 29-30 Nisan 2016 tarihlerinde İstanbul CVK Park Bosphorus Otel’de gerçekleştirilecek.
Sempozyumun açılış oturumu, 29 Nisan 2016 Cuma günü saat 09.00’da TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TBB Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Yargıtay Birinci Başkanı İsmail Rüştü Cirit’in açılış konuşmalarıyla başlayacak.
Sempozyumun ilk gününde Amerika, İngiltere ve Kıta Avrupasındaki arabuluculuk pratiği farklı yönleriyle değerlendirilecek, aynı zamanda iyi uygulama örnekleri yabancı uzmanlar tarafından aktarılacak. İkinci gün ise ticari ve iş uyuşmazlıkları başta olmak üzere arabuluculuğun çeşitli alanları özel olarak tartışılacak, uluslararası tahkim ve arabuluculuk kurumları incelenecek.
Sempozyumda hazırlanacak sonuç bildirisi ile arabuluculuk sisteminin geliştirilmesi ve etkinleştirilmesi için yapılması gerekenler kamuoyu ile paylaşılacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.