Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ANKESOB üyelerine ucuz kredi kolaylığı

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB), Polatlı ilçe esnafına ucuz kredi imkanı sağlayacak.Banka, Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) ile kredi anlaşması imzaladı. Polatlı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nda düzenlenen imza...

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2014 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2014 16:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ANKESOB üyelerine ucuz kredi kolaylığı
Türkiye Ekonomi Bankası (TEB), Polatlı ilçe esnafına ucuz kredi imkanı sağlayacak.

Banka, Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) ile kredi anlaşması imzaladı. Polatlı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nda düzenlenen imza törenine ANKESOB Yönetim Kurulu Üyesi ve Polatlı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İsmail Tarhan, TEB Polatlı Şube Müdürü Abdullah Gündoğan ve birliğe bağlı odaların başkan ile yöneticileri katıldı.

İsmail Tarhan, antlaşmanın Polatlı'nın ticari hayatına ivme kazandıracağını ve istihdamın artmasına katkı sağlayacağını söyledi. Her zaman esnafın yanında olduklarını belirten TEB Polatlı Şube Müdürü Abdullah Gündoğan da, “Esnaf ve sanatkarın pazardaki rekabetin gerisinde kalmamaları için ihtiyaç duydukları finansman ihtiyacı bu anlaşma gereğince uygun koşullarda tarafımızdan karşılanacak. Bununla beraber esnaf ve sanatkarımıza birbirinden cazip bankacılık hizmeti de sunacağız. Anlaşmanın Polatlı'nın ekonomisine katkı sağlayacağına inanıyoruz.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.