Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ankara’nın ilk dikey mahallesi İncek’te kuruluyor

İnşa edilen çok sayıda konut projeleri ile Ankara’nın yeni gözde yerleşim merkezi olan İncek’in yeni projelerinden Veb Tower, ‘V’ formlu mimarisi ve dikey mahalle konseptiyle dikkat çekiyor.Başkent’in en farklı yapılarından olmaya aday...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2016 17:41
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2016 17:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İnşa edilen çok sayıda konut projeleri ile Ankara’nın yeni gözde yerleşim merkezi olan İncek’in yeni projelerinden Veb Tower, ‘V’ formlu mimarisi ve dikey mahalle konseptiyle dikkat çekiyor.
Başkent’in en farklı yapılarından olmaya aday projenin lansmanı, VEBTAŞ Mühendislik, İnşaat, Enerji, Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aslantaş’ın ev sahipliğinde davetli ve basın mensuplarının katılımıyla Veb Tower İncek Satış Ofisi’nde yapıldı. İnşaat sektöründeki 27. yıllarını Ankara’ya seçkin bir eser kazandırarak kutlamak istediklerini, bu anlayışla da Veb Tower İncek’i projelendirdiklerini belirten VEBTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aslantaş, “Günümüzde konut alıcısı eskisi gibi değil, bilinçle kaliteyi ve farkı inceliyor, kararını da buna göre veriyor. Biz de yılların birikimiyle inşa ettiğimiz Veb Tower’da müşterilerimizin beklentilerini fazlasıyla karşılamayı hedefledik. Bir projenin mimarisi konut alıcısı için çok önemli. 36 kattan oluşan 122 metre yüksekliğindeki Veb Tower, V şeklinde dış bükey formuyla şık bir yapı olacak. Bu form sayesinde Veb Tower’da yer alacak 86 konutun tamamı güneydoğu cepheli olarak konumlanıyor. Kalıplaşmış ve sıradanlaşan konut tipolojilerinin aksine Veb Tower projesi bölgenin en çok dikkatini çeken proje olacak” dedi.
Aslantaş, farklı tip ve metrekarelerdeki 2+1, 3+1 ve 4+1’ler ile kulenin en üst 4 katında yer alan kişiye özel penthouselardan oluşan Veb Tower’ın bu yapısıyla dikey mahalle konseptini Ankara’yla tanıştırdığını anlatarak şöyle devam etti:
“Bir araya gelen farklı konut tipleri, çok çeşitli sosyal donatı alanlarımız konut sahiplerimizi samimi ve kaliteli komşulukla buluşturacak. 7. kattan itibaren Mogan, 28. kattan sonra da hem Mogan hem de Eymir göllerinin muhteşem manzarasını gören konutlarımız, ev sahiplerine kaliteli, ayrıcalıklı ve manzaralı bir yaşam sunuyor.”
Lansmanda ayrıca özel kameralarla Veb Tower’ın her katından çekilen ve konut sahiplerinin pencerelerinden seyredeceği manzaralar da davetlilerin büyük beğenisini kazandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.