Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ankara’da Ramazan Pidesine Zam Yok

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Ankara’da Ramazan sofralarının vazgeçilmezi pideye bu yıl zam yapılmayacağını açıkladı.Bezci, ATO Ekmek ve Unlu Mamuller Meslek Komitesi’nin kararıyla Ankara’da 250 gram...

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2016 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2016 11:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Ankara’da Ramazan sofralarının vazgeçilmezi pideye bu yıl zam yapılmayacağını açıkladı.
Bezci, ATO Ekmek ve Unlu Mamuller Meslek Komitesi’nin kararıyla Ankara’da 250 gram Ramazan pidesinin geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 1,5 liradan satılacağını söyledi. Ankaralılar’ın ve ATO üyelerinin Ramazan ayını kutlayan Bezci, “Ramazan ayının tüm İslam alemine ve ülkemize bolluk, bereket ve huzur getirmesini dilerim” dedi.
ATO Ekmek ve Unlu Mamuller Meslek Komitesi Üyesi İlhami Özdemir de konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Ankara’da faaliyet gösteren ATO üyesi fırıncılarla gerçekleştirdikleri toplantıda Ramazan pidesine zam yapmama kararı aldıklarını bildirdi. Özdemir, geçen yıl 250 gram pidenin 1,5 liradan satıldığını hatırlatarak, şunları kaydetti:
“Ramazan pidesinin gramajı ve fiyatı bu yıl da değişmeyecek. Mübarek Ramazan ayının yaklaşması nedeniyle fırıncı esnafı ile yaptığımız toplantıda zam yapmama kararı aldık. 250 gram pideyi geçen yıl olduğu gibi 1,5 liradan satacağız. Zam yapmayarak özveride bulunan meslektaşlarıma bu kararlarından dolayı teşekkür ederim. Ramazan ayının esnafımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.