Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anfaş Fuarı’na Pilotcar Damgası

Bu yıl 31’incisi düzenlenen ve Antalya’da gerçekleştirilen ANFAŞ-Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı’nda Pilotcar tarafından üretilen elektrikli araçlar büyük ilgi gördü.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2020 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2020 15:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Anfaş Fuarı’na Pilotcar Damgası

Pilotcar’ın yeni modeli olan L7e kategorisindeki çok amaçlı kullanılabilecek Elektrikli Mini Kamyonetin de ilk kez lansmanının yapıldığı Fuarda, yakında trafiğe çıkacak plakalı L6e kategorisindeki PC-2 SL modeli izleyenleri hayran bıraktı.

Konaklama sektörünü buluşturan Fuarda Pilotcar standını gezen ve elektrikli mini kamyonetten ambulansa, golf arabalarından servis araçlarına kadar tüm modelleri inceleme imkanı bulan katılımcılar, araçlar hakkında bilgi aldılar.

Fuarda gördükleri ilgiden memnun kaldıklarını ifade eden Pilotcar Genel Müdürü Şükrü Özkılıç, çok yakında elektrikli minibüs, tow traktör ve plakalı mini kamyonet ve 4 kişilik PC-4 SL’nin seri üretime geçeceklerini de müjdeledi.

Yüzde 100 yerli sermaye ile Bursa’da üretim yaptıklarını ve 32 ülkeye ihracat gerçekleştirdiklerini söyleyen Pilotcar Genel Müdürü Şükrü Özkılıç, “Pilotcar artık bir Türkiye markası durumundadır ve hedefimiz dünya markası olmaktır. Özellikle Amerika’da 2020 yılında ses getireceğiz” dedi.

Özkılıç açıklamasının sonunda, Anfaş Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarında Pilotcar’ın ilgiyle ve merakla takip edildiğini, Pilotcar’ın kamu ve özel sektörde özellikle istenilen ve beğenilen bir marka olduğunu da söyledi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.