Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anadolu’dan ilk 500’e giren 33 Denizlili firmaya başarı plaketi

Ekonomist Dergisi tarafından belirlenen Anadolu’nun en büyük 500 firması arasında yer alan Denizlili 33 firmaya plaket verildi.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2017 21:22
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2017 21:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

Ekonomist Dergisi tarafından belirlenen Anadolu’nun en büyük 500 firması arasında yer alan Denizlili 33 firmaya plaket verildi.

Ekonomist Dergisi tarafından İstanbul, Ankara ve İzmir dışında Anadolu’nun en büyük 500 firma sıralamasında ilk 33’e giren Denizli şirketlerine düzenlenen törenle plaket verildi. Denizli Sanayici ve İşadamları Derneğinin (DESİAD) öncülüğünde bir otelde düzenlenen ’Yereldeki Gücümüz’ isimli plaket törenine, Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti ve CHP’li Denizli milletvekilleri, MHP Genel Başkan Vekili ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, DESİAD Başkanı Okan Konyalıoğlu, dernek başkanları ve iş adamları katıldı. Anadolu’nun en büyük 500 firması arasında Denizlili firmaların sayısının her geçen yıl arttığını belirten DESİAD Başkanı Okan Konyalıoğlu, "Her yıl DESİAD olarak bu aktiviteyi yapıyoruz. 2015’te şehrimizde Anadolu 500’e giren 33 firmamız oldu. 2014 yılında 30 firma ilk 500’e girdi. Her geçen yıl artan sayıda firmanın giriyor olması Denizli için Türkiye için önemli. Bizim burada yapmak istediğimiz bu işin ciddiyetini hissettirmek. Firmalarımız Dünyada ekonomik büyüme az olmasına rağmen yatırım yapma gayretini gösterdi" dedi.

Belediye olarak Denizlili sanayicilerin hızına ayak uydurmaya çalıştıklarını söyleyen Zolan, "Denizli halkı ve sizler her şeyin en güzeline layıksınız. Sizin o kalitenize bizlerde yerel yönetim olarak ulaşmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Vali Altıparmak ise yaptığı konuşmada 33 iş adamının 133 olması temennisinde bulunarak, "Denizli’den 33 firmanın ilk 500 içinde yer alması mutluluk verici bir şeydir. Denizlili iş adamının bunu başaracağına ben canı gönülden inanıyorum. Çok şehir gezdim ama buradaki girişimcilik ruhu Türkiye’de yok denecek kadar az" dedi.

Plaket alan firmalar şöyle:

“Er-Bakır, Aydem Elektrik Perakende Satış, Abalıoğlu Yem Soya, Sadık Group, Aynes Gıda, Başak Metal Ticaret ve Sanayi, Bereket Enerji, Aydem Elektrik Dağıtım, Menderes Tekstil, Seval Kablo, Kardemir Haddecilik, Seval İhracat İthalat ve Pazarlama, Halil Pekdemir Çiftliği, Pamukkale Kablo, Eymes A.Ş, Atom Kablo, Elsan A.Ş, Gamateks Tekstil Sanayi, Kaynak İplik Sanayi, Ozanteks Tekstil Sanayi, Küçüker Tekstil Sanayi, Akça Hazır Beton Sanayi, Kocaer Tekstil Sanayi, Uğurlular Tekstil Sanayi, Başarı Tekstil Sanayi, Eke Tekstil Konfeksiyon Sanayi, CMK Kablo Elektrik Sanayi, Üçyıldız Tekstil, Çarkıt Kablo, Başaranlar A.Ş, Erikoğlu Emaye, Gökhan Tekstil ve Kocaer Haddecilik."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.