Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ALTAV’dan Rusya’da tanıtım çalışması

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, "Rus pazarının nabzının attığı MITT Moskova’da 40 metrekarelik özel Alanya standıyla tanıtım çalışmalarımızı yapacağız" dedi.ALTAV, Rusya’da 11-13 Mart’ta...

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2016 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 09.12.2016 10:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ALTAV’dan Rusya’da tanıtım çalışması
Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, "Rus pazarının nabzının attığı MITT Moskova’da 40 metrekarelik özel Alanya standıyla tanıtım çalışmalarımızı yapacağız" dedi.
ALTAV, Rusya’da 11-13 Mart’ta yapılacak Intourmarket ve 14-16 Mart’ta yapılacak MITT Moskova fuarlarına katılacak. ALTAV ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, "Rusya pazarı Antalya ve Alanya turizmi için vazgeçilmezimiz. Son dönemlerde yaşanan siyasal uzlaşma ve Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov’un Ruslar için cazibe merkezi olan Alanya’ya gelerek Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ile diplomatik temaslarda bulunması Rusya’da büyük ses getirdi. Bu görüşme diplomatik mesajlar verirken bir yandan da bölge güvenliği, imaj ve tanıtım anlamında Antalya ve Alanya’yı zirveye taşıdı" dedi.

"Lavrov’un Alanya fotoğrafları kullanılacak"
Olumlu gelişmelerin seyrinin değişmemesi durumunda, uçak kriziyle 2016 yılında kapanma noktasına gelen Rusya pazarının 2017’de tarihi rekora imza atabileceğini söyleyen Dahaoğlu, "ALTAV olarak Moskova’da ardı ardına yapılacak olan Intourmarket ve MITT Moskova fuarlarında Bakanlık çatısı altında yer alacağız. Rus pazarının nabzının attığı MITT Moskova’da ayrıca 40 metrekarelik özel Alanya standıyla tanıtım çalışmalarımızı yapacağız. Standımızda Alanya temalı promosyon ürünlerinin dağıtımı dışında görsel şovlar ve tatil hediye çekilişleri de olacak. Rus Dışişleri Bakanı Lavrov ile Bakanımızın Alanya’da çekilen fotoğrafları da tanıtımlarımızda kullanılacak" açıklamasını yaptı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.