Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alpedo Dondurma İran pazarına adım attı

Kahramanmaraş’ta hizmet veren Kervan Pastanesi ve Dondurma Gıda Şirketi (Alpedo) İran pazarına giriyor.Kahramanmaraş’ta 1960 yılından günümüze dondurma ve pastane sektöründe müşterilerini ağırlayan Kervan Pastanesi, Çin, Rusya, Irak,...

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2016 15:22
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2016 15:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kahramanmaraş’ta hizmet veren Kervan Pastanesi ve Dondurma Gıda Şirketi (Alpedo) İran pazarına giriyor.
Kahramanmaraş’ta 1960 yılından günümüze dondurma ve pastane sektöründe müşterilerini ağırlayan Kervan Pastanesi, Çin, Rusya, Irak, Dubai, Katar, Suudi Arabistan ile birlikte İran’ı da ihracat listesine ekledi.
Setare Asdebil Group Şirketi yöneticilerinden Mohammad Aghaei’yi Kahramanmaraş’ta ağırlayan Kervan Pastanesi, İran’da 5 şube açmayı planlıyor.
Alpedo yöneticilerinden Tüm Restoranlar Lokantalar ve Tedarikçiler Derneği (TÜRES) Kahramanmaraş Şube Başkanı Sami Kervancıoğlu, şirketlerinin İran pazarında kısa zaman içerisinde faaliyete geçeceğini söyledi. Kervancıoğlu, “Dondurma pazarını iyi biliyoruz. Katkısız ürünlerimiz sayesinde rakiplerimizden 1-0 öndeyiz. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile yapılan görüşmelerimiz doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Üzerinde Türk Bayrağı yer alan ürünlerimizi kısa zaman içerisinde İran’da iç piyasaya satışa sunacağız. İranlı vatandaşlarımız helal sertifikalı ürünlerimizi gönül rahatlığı ile tüketebilir” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.