Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Almatı'da Uluslararası Petrol ve Doğal Gaz Fuarı yapılıyor

Hazar havzasındaki enerji kaynaklarının üretimi, işletmesi ve nakliyesi ile ilgili hizmetlerde gelişmiş teknolojileri uygulamak amacıyla düzenlenen Kazakistan Uluslararası Petrol ve Gaz Fuarı 22'ci kez kapılarını ziyaretçilere açtı. Almatı’da...

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2014 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2014 11:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Almatı'da Uluslararası Petrol ve Doğal Gaz Fuarı yapılıyor
Hazar havzasındaki enerji kaynaklarının üretimi, işletmesi ve nakliyesi ile ilgili hizmetlerde gelişmiş teknolojileri uygulamak amacıyla düzenlenen Kazakistan Uluslararası Petrol ve Gaz Fuarı 22'ci kez kapılarını ziyaretçilere açtı. Almatı’da bulunan Uluslararası Atakent Fuar Merkezi'nde düzenlenen fuar 4 gün sürecek. Fuara; Kazakistan, Kanada, Çin, Almanya, İtalya ve Rusya başta olmak üzere 23 ülkeden yaklaşık 400 firma katıldı.
Hazar bölgesindeki en büyük organizasyonu olan fuar, dünya çapında birçok firmayı bir araya getirdi. Fuarda Avrupa, Orta Asya ve Hazar Bölgesi’nin önde gelen petrol şirketleri ürünlerini tanıtma fırsatı buldu.
Madencilik, petrol ve gaz işlemesi, taşımacılık, çevreyi koruma hizmetleri, inşaat, mühendislik, danışmanlık hizmetlerinin sergilendiği fuar, 4 gün boyunca açık kaldı.
Fuarda, petrol şirketleri arasında iş bağlantıları yapılırken uzmanlar tarafından petrol ve doğal gaz endüstrisi konusunda dünyadaki yeni gelişmelerle ilgili oturumlar düzenlendi.
Oturumlar çerçevesinde özellikle dünya enerji piyasasında mevcut yenilikler, Kazakistan’ın enerji sektöründeki rolü, Hazar bölgesi istihbarat ve hâsılat sektörünün mevcut gelişme eğilimleri gibi konular ele alındı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.