Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Almanya'da grevler Air Berlin ve otobüs şirketlerine yaradı

Almanya'da Lufthansa ve Germanwings havayolu şirketlerinin yanı sıra Alman Demiryolları’nın (DB) greve giden makinistleri yolculara zor günler yaşatırken, ülkenin ikinci en büyük havayolu şirketi Air Berlin bundan faydalanarak kâr üstüne...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2014 18:05
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2014 18:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Almanya'da Lufthansa ve Germanwings havayolu şirketlerinin yanı sıra Alman Demiryolları’nın (DB) greve giden makinistleri yolculara zor günler yaşatırken, ülkenin ikinci en büyük havayolu şirketi Air Berlin bundan faydalanarak kâr üstüne kâr yapıyor.

Air Berlin’in bir sözcüsünün açıklamasına göre, havayolu şirketine özellikle Berlin-Düsseldorf hattında çok sayıda son dakika rezervasyonu için başvuruda bulunuluyor. Bunun bir sonucu olarak Lufthansa’nın greve gittiği günlerde Air Berlin’deki rezervasyonlarda yüzde 20 oranında artış kaydediliyor.

Grevlerden karlı çıkanlar arasında Almanya’nın yeni yeni tanıştığı uzak mesafeye yolculuk imkanı sağlayan otobüs şirketleri de yer alıyor. Meinfernbus adlı otobüs şirketinin bir sözcüsünün açıklamasına göre bu gibi günlerde örneğin Berlin-Münih hattında yüzde 3 ila 7 arasında rezervasyon artışı yaşanıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.