Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alman çelik işçileri birleşme kararını protesto için yürüdü

Alman çelik üreticisi ThyssenKrupp Steel’in Hindistan’ın Tata Steel ile 20 Eylül’de birleşme kararı almasını protesto için Alman ThyssenKrupp’ın çelik işçileri protesto yürüyüşü yaptıTata Steel ve Thyssenkrupp geleceklerini garanti...

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2017 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2017 12:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Alman çelik işçileri birleşme kararını protesto için yürüdü

Alman çelik üreticisi ThyssenKrupp Steel’in Hindistan’ın Tata Steel ile 20 Eylül’de birleşme kararı almasını protesto için Alman ThyssenKrupp’ın çelik işçileri protesto yürüyüşü yaptı

Tata Steel ve Thyssenkrupp geleceklerini garanti altına almak için dev bir çelik sanayii kurmak için Avrupa operasyonlarını birleştirme kararı aldı.

İki çelik devinin yüzde 50-50 ortaklıkla birleşmesiyle oluşacak ortaklığın milletler-arası pazarda rekabet edecek boyutta, ArclorMittal’ın ardından Avrupa’nın ikinci büyük çelik kuruluşu olacağı kaydedildi.

Merkezi Amsterdam’da olacak ortaklığın adının Thyssenkrupp Tata Steel olacağı ve yılda 21 milyon çelik üretim kapasitesiyle yıllık gelirinin 15 milyar Euro olacağı kaydedildi. Firmaların bir yıldır görüşme halinde oldukları kaydedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.