Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AKTOB Başkanı Hacısüleyman: "Türkiye bu yılı yüzde 45 düşüşle kapatacak"

Aktob Başkanı Yusuf Hacısüleyman, Türkiye'nin Bu Yıl Sezonu Yüzde 45 Gibi Bir Düşüşle Kapatacağını Belirterek Acil Tedbir Alınması Gerektiğini Söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2016 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2016 15:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AKTOB Başkanı Hacısüleyman: "Türkiye bu yılı yüzde 45 düşüşle kapatacak"
6’ncı Uluslararası Resort Turizm Kongresi 25 Kasım tarihinde Antalya’da yapılacak. AKTOB Başkanı Yusuf Hacısüleyman, Türkiye’nin bu yıl sezonu yüzde 45 gibi bir düşüşle kapatacağını belirterek acil tedbir alınması gerektiğini söyledi.
24 Kasım’da Gala kokteyli ile başlayacak olan 6’ncı Uluslararası Resort Turizm Kongresi, 25 Kasım’da Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’nın açılış konuşmasıyla start alacak. Kongrede turist gönderen ülkeler ile turist alan ülkelerin sektör aktörleri 2017 stratejilerini tartışacak.
Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı ve Kongre’nin Danışma Kurulu Üyesi Yusuf Hacısüleyman, son yıllarda turizmde yaşanan olumsuz gelişmelerin paydaşları da yakından etkilediğini belirterek "Türkiye bu yılı yüzde 45 gibi bir düşüşle kapatacak. Eğer turizmde ciddi önlemler alamazsak önümüzdeki yıl bu oran çok daha ciddi rakamlara varabilir" dedi.
Türk-Alman Forumu düzenlenecek
Kongre kapsamında 24 Kasım’da gerçekleştirilecek ‘Türk-Alman Turizm Forumu’na Almanya Seyahat Birliği (DVR) Başkanı Norbert Fiebig, Ralph Schiller (FTI), Songül Göktaş Rosati (Thomas Cook-Öger), Mario Krug (LMX),Thomas Bosl (RTK), Manuel Molina (TSS) de katılacak. Kongrenin ‘Türk-Alman Turizm Forumu bölümünde Hill Knowlton CEO’su Ernst Primosch, Türkiye’nin Avrupa’dan görünümü konulu sunum yapacak.
Kongreye ayrıca Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, ABD seçimleri sonrası dünya ekonomisindeki durum ile ilgili sunum yapacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.