Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aksuvital, Öğrencilere İş Fırsatı Modelini Tanıttı

Aksuvital Doğal Ürünler A.ş.’nin İlk Dışa Açılım Projesi Olan Www.aksuvitaltrader.com‘ U İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesinde Gerçekleşen Toplantı İle Tanıttı.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2015 18:19
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2015 18:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aksuvital, Öğrencilere İş Fırsatı Modelini Tanıttı
Aksuvital Doğal Ürünler A.Ş., ilk dışa açılım projesi olan www.aksuvitaltrader.com‘u tanıttı.
Aksuvital Doğal Ürünler A.Ş.’nin ilk dışa açılım projesi olan www.aksuvitaltrader.com‘ u İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesinde gerçekleşen toplantı ile tanıttı. Toplantıya Aksuvital Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aksu, Aksuvital İhracat Sorumlusu Gürcan Yıldırım ve Aksuvital Pazarlama Müdürü Elçin Demir ile İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi öğretim üyeleri ve bir çok akademisyenden oluşan uzman isimler katıldı. Aksuvital Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aksu’nun tanıttığı projeyi; erasmus öğrencilerinin yanı sıra, dış ticaret ve lojistik bölümü öğrencileri dinledi.
Tanıtımda konuşan Yunus Aksu şunları söyledi; "Teknolojinin gelişmesi ile birlikte, insanlar artık dünyanın her yerine ulaşabilir durumdalar. Global satışın daha uygun olduğu bu dönemlerde girişimci ve yetenekli kişiler için fırsatlar daha kolay kazanılıyor ve dünya haritası üzerinde bir sınır kalmıyor. Aksuvital, geliştirmiş olduğu www.aksuvitaltrader.com isimli web sitesinde herkese fırsatlar sunarak dünyanın bütün girişimcilerine kapılarını açıyor. Aksuvital ile firmaları buluşturan bu sistemin içindeki bağımsız girişimcilere yeni kazanç fırsatları ve iş geliştirme için ücretsiz bir çok destek bulunuyor. Firmamızın bünyesinde bulundurduğu doğal gıda takviyeleri, doğal kozmetik, arı ürünleri ve bitkisel yağlarla 300’e yakın ürünü 4 marka ile geniş bir ürün yelpazesini bağımsız girişimcilerine sunuyor. 2 bin 300 dolara kadar prim teşviki bulunan sistemde aynı zamanda cirodan da pay da alınabiliyor. Herhangi bir işverene veya işyerine bağlı olmadan gelir elde edilebilen bu sistemin parçası olmak için yapılması gereken tek şey güncel CV’nizi paylaşmak".
Yunus Aksu, projenin gelişmesi için öğrencilerin üreteceği yeni projeleri için ödül verileceğini açıkladı. Konferans sonunda İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversite komisyonu tarafından Aksuvital için teşekkür belgesi takdim edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.