Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aksaray, BTSO’nun örnek projeleriyle büyümeyi hedefliyor

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyledi.Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Koçaş, Meclis Başkanı...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2017 12:43
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2017 14:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aksaray, BTSO’nun örnek projeleriyle büyümeyi hedefliyor

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyledi.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Koçaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin, Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleriyle birlikte BTSO’yu ziyaret etti. BTSO Altıparmak Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen toplantının ev sahipliğini BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk, BTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cüneyt Şener ve Yönetim Kurulu Üyesi İlker Duran yaptı. BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk, BTSO’nun projelerini ‘Ortak Aklın Gücüyle Büyüyen Bursa’ vizyonu doğrultusunda hayata geçirdiğini söyledi. Kent ekonomisindeki dönüşüm sürecine kentin tüm dinamikleriyle katkı sağlandığını vurgulayan Remzi Topuk, “Meclis ve komite üyelerimiz, sektör konseylerimiz ve çalışma gruplarımızla Bursa, hedeflerine emin adımlarla ilerliyor” dedi.

BTSO Başkan Yardımcısı Cüneyt Şener de Oda’nın projelerine ilişkin bilgiler verdi. BTSO liderliğinde yürütülen projelerin kentin ticaretine, sanayisine ve ihracatına önemli katkılar sunduğunu belirten Şener, “Yatırım büyüklüğünü 25 milyar dolar olarak planladığımız TEKNOSAB’la birlikte ihracatımızı 75 milyar dolara yükseltmeyi hedefliyoruz. TEKNOSAB gibi projelerin farklı şehirlerde kurulmasıyla birlikte Türkiye ekonomisi yeni bir sıçrama yakalayacaktır” diye konuştu.

Aksaray’ın Anadolu’nun kalbinde yer aldığını ve bölgede hayata geçecek projelerin büyük değer taşıyacağını vurgulayan Şener, “Yapacağınız projelerde sizlere de her türlü katkıyı sağlamaya hazırız” ifadelerini kullandı.

Aksaray TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş ise BTSO’nun çalışmalarını yakından takip ettikleri odalar arasında yer aldığını söyledi. Koçaş, “Hepimizin amacı bağlı bulunduğumuz ilde odamızı en üst seviyeye taşımak. Bursa’nın ticaret ve sanayi kimliğini nasıl güçlendirdiğini yakından görme fırsatı bulduk. BTSO’nun projelerini Aksaray’a da uyarlamak ve Odamızı en üst seviyeye taşımak istiyoruz” dedi.

Aksaray’ın 5. Bölge’de yer almasına rağmen 6. Bölge yatırımlarından faydalandığını belirten Koçaş, kent olarak son dönemde önemli yatırımlara ev sahipliği yapmaya başladıklarını da sözlerine ekledi.

Aksaray TSO Meclis Başkanı Fatih Tekin de “Marifet, iltifata tabidir, derler. BTSO’nun projeleriyle Bursa’ya katkıları gurur verici nitelikte” şeklinde konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.