Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akpres Toyota’nın yeni modeline parça üretiyor

Datatech Grup şirketlerinden Akpres A.Ş, Sakarya’nın Hendek ilçesinde 2. OSB’deki tesisinde, Toyota’nın yeni çıkaracağı C-HR modeli için ürettiği parçaların ilk partisinin sevkiyatını başarıyla gerçekleştirdi. Firma, bu başarısını,...

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2016 11:15
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2016 11:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Akpres Toyota’nın yeni modeline parça üretiyor
Datatech Grup şirketlerinden Akpres A.Ş, Sakarya’nın Hendek ilçesinde 2. OSB’deki tesisinde, Toyota’nın yeni çıkaracağı C-HR modeli için ürettiği parçaların ilk partisinin sevkiyatını başarıyla gerçekleştirdi. Firma, bu başarısını, lokma dağıtarak vatandaşlarla paylaştı.
Akpres A.Ş. Sakarya fabrikası idari personeli tarafından Hendek Merkez Büyük Camii önünde yapılan lokma hayrı ilgi gördü. Hayra Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, meclis üyeleri, MHP ve CHP Hendek ilçe yöneticileri de katılarak Akpres A.Ş’nin başarısına ortak oldu. Datatech Şirketler Grubu ve Akpres A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Küçükoğlu, grup bünyesindeki Toksan A.Ş, Akteknik A.Ş. ve Akpres A.Ş’nin Bursa, Gebze ve Sakarya’daki fabrikalarında dünyanın otomotiv devlerine parça ve kalıp ürettiklerini söyledi.
Oğuzhan Küçükoğlu, çeyrek asrı aşan tecrübeyle otomotiv sektörüne ve ülke ekonomisine katkı sağladıklarını,Akpres’in Hendek’teki fabrikasında Toyota’nın yeni modeli için parça üretimine başlandığını ve ilk sevkiyatı gerçekleştirerek, sektördeki güvenirliliklerini bir kez daha ispatladıklarını söyledi. Oğuzhan Küçükoğlu, “Tecrübeli ve uzman personelimiz ile gerçekleştirdiğimiz üretimi tesisimizin kurulu olduğu bölgedeki halkımızla paylaşmak istedik. Kararlı ve emin adımlarla sektördeki büyümemiz devam edecek” dedi.
Akpres A.Ş. Sakarya Fabrikası Genel Müdürü Erol Sarıkaya da, Toyota’nın C-HR modeli için ürettikleri araç parçalarının ilk sevkiyatını başarıyla tamamlamanın gururunu yaşadıklarını söyleyerek, “Ürettiğimiz parçaları eksiksiz bir şekilde ana müşterimiz olan Toyota’ya ulaştırdık. Bu başarıda çalışanlarımızın payı çok büyüktür. Elde ettiğimiz başarıya üretim yaptığımız yöredeki vatandaşları da ortak etmek istedik. Halkımıza lokma dağıtarak küçük bir ikramda bulunduk. Başarımızı paylaştığımız bu etkinliğe ilçedeki siyasi parti temsilcileri ve yerel yöneticilerin katılması sevincimizi ve gururumuzu daha da artırdı” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.