Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akgöl: "Dijital Kariyer Planı uygulaması hayata geçti"

Kobimedya A.ş Yönetim Kurulu Başkanı Alev Sarıca Akgöl, "profesyonel Meslek Gruplarının Dijital Dünyada Markalarını Konumlandırmak Adına Dijital Kariyer Planı Uygulamasını Hayata Geçirdik" Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2016 14:13
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2016 14:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Akgöl: "Dijital Kariyer Planı uygulaması hayata geçti"
Kobimedya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Alev Sarıca Akgöl, "Profesyonel meslek gruplarının dijital dünyada markalarını konumlandırmak adına Dijital Kariyer Planı uygulamasını hayata geçirdik" dedi.
Bilişim ve medyada yaptığı projeler ile faaliyetlerini sürdüren Kobimedya A.Ş bir medya ürününü olan Dijital Kariyer Planı uygulamasını hayata geçirdi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan şirketin Yönetim Kurulu başkanı Alev Sarıca Akgöl "Bu ürünün, doktor, avukat, diş hekimi, mimar, mühendis gibi profesyonel meslek gruplarını kapsıyor. Dijital Kariyer Planı olarak adlandırdığımız bu ürün sayesinde profesyonel meslek grubu sahipleri, dijital dünyada markalarını konumlandırmak için ihtiyaç duydukları tüm inovasyon ve pr çalışmasına sahip olacaklar. Kapsamlı ve iyi düşünülmüş olan medya ürünümüz aslında geri dönüş parametresi yüksek profesyonel bir kariyer planıdır’’ dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.