Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AKE ARGE Merkezi onaylandı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, AKE ARGE Merkezinin tescillenmesini onayladı.AKE tarafından yaklaşık bir yıl önce başlatılan ARGE Merkezi Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylandı. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na...

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2017 13:57
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2017 13:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AKE ARGE Merkezi onaylandı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, AKE ARGE Merkezinin tescillenmesini onayladı.

AKE tarafından yaklaşık bir yıl önce başlatılan ARGE Merkezi Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylandı. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na yapılan başvurunun ardından gerçekleşen saha ziyaretleri ve proje sunumlarının sonrasında akredite edilen 651. ARGE Merkezi oldu.

ARGE Merkezinde yürüyen merdiven, yürüyen bant, engelli asansörleri ve özel asansör çözümlerinde çalışmaların sistematik bir temelde yürütülmesi, araştırma kurumlarıyla, tedarikçilerle ve diğer paydaşlarla geliştirilecek yeni işbirliklerinin rekabetçi, teknoloji düzeyi ve ticari kapasitesi yüksek ürün ve süreçlerin ortaya çıkarılması amaçlanıyor.

Asansör ve Yürüyen Merdiven Sektöründe Türkiye’nin Markası Olma vizyonu ile ilerleyen ARGE Merkezinde, gelişim programına aldığı beş ana, yirminin üzerinde alt projeyle önümüzdeki süreçte çalışmalarına devam edecek. Yapılarda her türlü yatay ve dikey taşıma çözümlerine yönelik yenilikçi teknoloji ve ürünlerin ortaya çıkarılmasının hedeflendiği projelerin, sektörde ihracatın ve istihdamın artırılmasına önemli katkı yapması bekleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.