Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akademisyenler Patentin Ülke Ekonomisine Katma Değerini Değerlendirecek

TÜBİTAK-Martek ve Adres Patent, 25 Nisan tarihinde ’Patentin Ticarileştirilmesi ve Ülke Ekonomisine Katkısı’ konulu bir panel düzenleyecek.TÜBİTAK- Martek ve Adres Patent ’in ortaklaşa düzenlediği ’Patentin Ticarileştirilmesi ve Ülke...

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2016 09:09
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2016 09:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TÜBİTAK-Martek ve Adres Patent, 25 Nisan tarihinde ’Patentin Ticarileştirilmesi ve Ülke Ekonomisine Katkısı’ konulu bir panel düzenleyecek.
TÜBİTAK- Martek ve Adres Patent ’in ortaklaşa düzenlediği ’Patentin Ticarileştirilmesi ve Ülke Ekonomisine Katkısı’ konulu panel, 26 Nisan Fikri Mülkiyet Günü ve Patent Haftası etkinliği kapsamında 25 Nisan Pazartesi günü TÜBİTAK- Mam Enerji Enstitüsü Konferans Salon’unda düzenlenecek. Etkinliğin açılış konuşmasını, Tübitak Martek Genel Müdürü Dr. Orhan Çömlek ve Adres Patent Yönetim Kurulu Başkanı Av. Ali Yüksel‘in yapacağı panelde; üniversite, sanayi, işadamları, dernekler, kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik ’Patentin Ticarileştirmesi ve Ülke Ekonomisine Katkısı’ konuları hakkında fikir alışverişinde bulunulacak.
Akademisyen, kamu görevlileri, sektör temsilcileri, iş adamları ve uzmanların katılımıyla gerçekleşecek olan panelde; Tübitak Martek Genel Müdürü Dr. Orhan Çömlek; Konya Teknokent Genel Müdür Yardımcısı Selçuk TTO Yöneticisi Yeliz Erenler; Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Akişmer TTM Müdürü Prof. Dr. Ayşe Boztosun; Adres Patent Yönetim Kurulu Üyesi Avrupa Patent ve Marka Vekili Av. Ali Çavuşoğlu ’Patentin Ticarileştirilmesi ve Ülke Ekonomisine Katkısı’ konusunda konuşacak.
Panelin ardından 26 Nisan Fikri Mülkiyet Günü ve Patent Haftası etkinliği kapsamında Adres Patent’in sosyal medya üzerinden yürüttüğü #TürkiyePatentSloganınıArıyor slogan yarışmasında dereceye giren ilk 3 slogan sahibine ödülleri verilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.