Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ahşap Paletçiler Yeni Kabineden Umutlu

Ahşap Palet Sanayicileri Derneği (tapsiad) Başkanı Ve Avrupa Palet Üreticileri Derneği Türkiye Ulusal Komitesi (tepal) Başkanı Akın Balcıoğlu, Vizyon Sahibi Bir Kadronun İş Başına Geldiğini Söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2015 17:19
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2015 17:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ahşap Paletçiler Yeni Kabineden Umutlu
Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan 64. hükümetle ilgili iş dünyasından olumlu tepkiler gelmeye devam ediyor.
Yeni kabineyle ilgili yazılı bir açıklama yapan Ahşap Palet Sanayicileri Derneği (TAPSİAD) Başkanı ve Avrupa Palet Üreticileri Derneği Türkiye Ulusal Komitesi (TEPAL) Başkanı Akın Balcıoğlu, vizyon sahibi bir kadronun iş başına geldiğini söyledi. Yeni kabinede hem tecrübeli hem de yeni ve dinamik isimlerin yer aldığını vurgulayan Balcıoğlu, iş dünyası olarak yeni hükümetten yüksek beklentileri olduğunu ve yeni kabinenin bunu karşılayacağına yürekten inandıklarını belirtti.
1 Kasım seçimleri ile 7 Haziran’da ortaya çıkan parçalı yapının yerine tek parti iktidarının yeniden geldiğini ifade eden Balcıoğlu, “Siyasi istikrar ekonomik istikrarı getiriyor. Bunu geçmişten günümüze kadar geçen sürede açıkça gördük. İfade ettiğimiz gibi iş dünyası olarak bizlerin ve toplumun büyük bir bölümünün yeni kabineden çok yüksek beklentileri var. İş dünyası olarak bu beklentilere karşılık bulacağımızı düşünmekteyiz” diye konuştu.
Kabinede görev alan başta Başbakan Ahmet Davutoğlu olmak üzere tüm Bakanları yürekten kutladığını kaydeden Balcıoğlu, “Ülkemizin önünde 2023 hedefleri var. Biz iş dünyası olarak bu hedeflere doğru yeniden daha güçlü bir kararlılıkla koşamaya hazırız. Yeni hükümete katkı koymak adına iş dünyası olarak hazır olduğumuz belirtir, yeni kabinenin ülkemize ve insanlarımıza hayırlar getirmesini dilerim” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.