Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adres Patent, Orlando’da Yapılan Inta Kongresi’ne Katıldı

Adres Patent, dünyanın en geniş katılımlı marka etkinliklerinden olan INTA 2016’ya katıldı.21-25 Mayıs tarihleri arasında Amerika’nın Orlando kentinde 138’incisi düzenlenen dünyanın en geniş katılımlı marka etkinliği olan INTA 2016...

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2016 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2016 10:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adres Patent, dünyanın en geniş katılımlı marka etkinliklerinden olan INTA 2016’ya katıldı.
21-25 Mayıs tarihleri arasında Amerika’nın Orlando kentinde 138’incisi düzenlenen dünyanın en geniş katılımlı marka etkinliği olan INTA 2016 (International Trademark Association), Orange County Convention Center’da düzenlendi. Kongrede, Adres Patent adına Yönetim Kurulu Başkanı Av. Ali Yüksel, Yönetim Kurulu Üyesi Av. Hilmi Özalp ve Dış Ticaret Departmanı’nın da yerini aldığı bildirildi.
140 ülkeden yaklaşık 10 bin marka yöneticisi, avukat ve vekili Orlando’da ağırlayan 138’inci INTA 2016 (International Trademark Association) kongresinde, endüstrideki değişim sonucu sahteciliğe karşı alınacak önlemler ve Uluslararası Marka Hukuku üzerine önemli bilgilerin paylaşıldığı belirtildi. 33 eğitim oturumunun gerçekleştirildiği kongre kapsamında 225’den fazla konunun da masaya yatırıldığı bildirildi.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Adres Patent Genel Müdür Yardımcısı Cumhur Akbulut, Sınai Haklar konusunda, dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek ve markalaşma konusunda yapılan çalışmaları analiz etmek amacıyla dünyanın en büyük ve en geniş katılımlı marka etkinliği olan INTA 2016 kongresinde yer aldıklarını ifade ederek, etkinlik kapsamında, Uluslararası Patent Ofislerinin yetkilileri ve Marka vekilleriyle başvuru sahiplerinin haklarının en etkin şekilde korunması ve ülkeler bazında marka hakkı uygulamalarında son gelişmelere ilişkin önemli ikili temaslarda da bulunduklarını vurguladı. INTA 2016 kongresinde ülkemizi uluslararası arenada başarıyla temsil ettiklerinin altını çizen Akbulut, “Adres Patent olarak dünyada yaşanan gelişmeleri anında müşterilerin hizmetine sunmak için çalışmalara aralıksız devam ediyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.