Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana Tarım Fuarı “uluslararası fuar” statüsü kazandı

Adana’da 30 bin metrekarelik alanda hazırlanan ve bölgenin en kapsamlı tarım fuarı olan Adana Tarım Fuarı 10. yılında “uluslararası fuar” statüsü kazandı.Adana Tarım Fuarı 16-20 Kasım tarihlerinde onuncu kez kapılarını ziyaretçilerine...

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2016 09:16
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2016 09:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da 30 bin metrekarelik alanda hazırlanan ve bölgenin en kapsamlı tarım fuarı olan Adana Tarım Fuarı 10. yılında “uluslararası fuar” statüsü kazandı.
Adana Tarım Fuarı 16-20 Kasım tarihlerinde onuncu kez kapılarını ziyaretçilerine açacak.
TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Cihat Alagöz, fuarda, yeni kazandığı uluslararası kimliğine uygun olarak Azerbaycan, Gürcistan, Sırbistan, Makedonya, İtalya, Ukrayna, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, İran, Tunus, Mısır’dan getirecekleri alım heyetleri ile fuar katılımcılarını buluşturacaklarını söyledi.
Uluslararası fuar statüsü kazanılmasının Adana’nın yurt dışı bilinirliğini arttıracağını belirten Alagöz, “Uluslararası fuar statüsü kazanılması, Adana Tarım Fuarı’nın yurt dışı bilinirliğinin ve marka değerinin yükselmesini sağlayarak önümüzdeki yıllarda yurt dışından daha yüksek oranda yabancı katılımcı ve ziyaretçinin Adana’ya gelmesine vesile olarak bölge ihracatına katkı sağlayacak” dedi.
TÜYAP Adana 10. Uluslararası Tarım ve Sera Bahçe Fuarları, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Adana Valiliği, Adana Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Ziraat Odaları Birliği, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Adana Ticaret Borsası, Adana Ticaret Odası, Adana Sanayi Odası, Seyhan, Yüreğir, çevre il ve ilçelerin Ziraat Odaları, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Adana Şubesi, Adana İli Arı Yetiştiricileri Birliği, Adana İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği destekleriyle, Türk Tarım Alet ve Makinaları İmalatçıları Birliği (TARMAKBİR) ve Çukurova Fuarcılık (ÇUFAŞ) işbirliğinde düzenlenecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.