Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Acıkök: "Paralel ile mücadelede sonuna kadar Cumhurbaşkanımızın destekçisiyiz"

Kozmetik Medikal Sağlık Turizmi Derneği Başkanı iş adamı Kenan Acıkök, paralel çetenin tasfiye edilmesinde sonuna kadar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın destekçisi olacaklarını açıkladı.Kozmetik Medikal Sağlık Turizmi Derneği...

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2016 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2016 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kozmetik Medikal Sağlık Turizmi Derneği Başkanı iş adamı Kenan Acıkök, paralel çetenin tasfiye edilmesinde sonuna kadar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın destekçisi olacaklarını açıkladı.
Kozmetik Medikal Sağlık Turizmi Derneği (KOMED) Başkanı Kenan Acıkök , 15 temmuz akşamı yaşanan darbe kalkışmasını kınadı. Acıkök yaptığı açıklamada devlet ve ordu içerisindeki paralel çetenin tasfiye edilmesinde sonuna kadar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın destekçisi olacaklarını bildirdi. Acıkök’ün açıklamasında şu ifadelere yer verildi: "Bir toplumun refah düzeyinin arttırılması ve toplumsal huzurun sağlanması ancak güçlü Devlet ile mümkündür. Devletlerin kalkınmasında en önemli pay sahibi istikrarın sürdürülmesidir. Ülkemiz çeşitli zamanlarda istikrarı sağladığı ve güçlü kalkınma hamleleri yapmaya başladığında ne yazık ki demokrasimizi sekteye uğratan, kişisel hak ve özgürlükleri sınırlayan darbelerle geleceğine ipotek konulmaya çalışılmıştır. Her darbe de hedef yüce Türkiye Cumhuriyeti devletinin gelişmesinin engellenmesi olmuştur. Ülkemiz içerisinde bürokraside,kamu kurum ve kuruluşlarında, kolluk kuvvetlerimizde ve özel teşebbüslerde kalkınmamızdan ve dünya siyasetinde söz sahibi olmamızdan rahatsız olan güçlerin desteklediği paralel yapılanma bir darbe kalkışması gerçekleştirmiştir.
Devletimizin birliği, dirliği ve yükselişini hazmedemeyenlerin desteklediği bu terör örgütünün darbe kalkışması Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, Hükümetimizin,Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’ın , muhalefet parti liderlerinin ve Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet mensuplarımızın dik duruşları ve büyük milletimizin vatanına ve devletine sahip çıkması neticesinde hüsrana uğramıştır. Bir kahramanlık destanı yazılarak darbe kalkışması püskürtülmüştür. Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un "Toplu vurdukça yürekler onu top sindiremez." Mısrası ile kelimelendirdiği gerçek darbecilerin ve destekçilerinin yüzüne tokat gibi inmiştir. Bu kahramanlık destanını yazan bir millete mensubiyetin haklı gururunu yaşıyoruz. Halihazırda devletimiz darbe kalkışmasının müsebbibi olan paralel yapıya karşı gereken tepkiyi vermekte ve bu yapılanmayı hayatın çeşitli alanlarından tasfiye etmektedir. Bu hususta gerekenin yapılacağından kuşkumuz olmadığını ve sonuna kadar destek olduğumuzu belirtiriz. Sağlık bakanlığımızın da gerek kamu gerek özel teşebbüslerde konuşlanmış olan paralel yapı mensuplarının temizlenmesi hususunda gerekli hassasiyeti göstereceğinden hiçbir kuşkumuz yoktur. Sağlık turizminin canlandığı Balkanlar-Kafkasya-Ortadoğu ve dünyanın çeşitli yerlerinden sağlık hizmeti için ülkemizin tercih edilmeye başlandığı göz önünde bulundurulursa bu kalkışma tüm alanlarda olduğu gibi sağlık turizmini de baltalamaya yöneliktir. Ancak bizler Kozmetik Medikal Sağlık Turizm Derneği (KOMED) olarak bu etkinin çok kısa sürede aşılacağını umuyoruz. Devletin şahsı manevisine, bölünmez bütünlüğüne ve ekonomik-iktisadı istikrarına yapılan bu mütecaviz harekete bir şekilde ilişiği bulunan herkese en sert tepkinin verilmesi gerektiğini vurgulamak istiyoruz. Darbe kalkışmasının püskürtülmesi esnasında destansı bir mücadele ile kahraman olan milletimize şükranlarımızı sunuyor, şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyor, bu menfur hadisenin cereyan etmesinde payı ve dahli olan hainleri şiddetle kınıyoruz".
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.