Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Acendıs Uluslararası Proje Direktörü Nuri Ertuğ’dan İnşaat Firmalarına Çağrı

ACENDIS’in Uluslararası Proje Direktörü Nuri Ertuğ, Türk sermayeli inşaat firmalarının yurtiçi ve yurtdışında gerçekleştirdikleri hastane projelerinde çözüm ortağı olarak daha çok yer alarak, sektörü uluslararası deneyimlerinden ve...

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2015 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2015 16:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ACENDIS’in Uluslararası Proje Direktörü Nuri Ertuğ, Türk sermayeli inşaat firmalarının yurtiçi ve yurtdışında gerçekleştirdikleri hastane projelerinde çözüm ortağı olarak daha çok yer alarak, sektörü uluslararası deneyimlerinden ve tecrübelerinden faydalandırmak istediklerini söyledi.
Anahtar Teslim Hastane Projeleri’nde alanında tek firma olan Almanya merkezli Türk şirketi ACENDIS’in Uluslararası Proje Direktörü Nuri Ertuğ, firmanın faaliyetleri ve 2016 yılı yurtdışı hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu. Ertuğ, Dünya’nın çeşitli ülkelerinde hizmete sunulan hastane projelerinde, ileri teknoloji ve güvenilirliği referans alarak, insan sağlığına hizmetin sorumluluğunun bilinci ile modern ve ulaşabilir çözümler sunma misyonuna sahip ACENDIS’in 1995 yılından itibaren sağlık sektöründe anahtar teslim projeleri gerçekleştirmek üzere kurulduğunu belirtti. Ertuğ, Türk sermayeli inşaat firmalarının yurtiçi ve yurtdışında gerçekleştirdikleri hastane projelerinde çözüm ortağı olarak daha çok yer alarak deneyimlerinden, sahip oldukları ‘know-how’dan inşaat firmalarını faydalandırmak istediklerini söyledi.
Nuri Ertuğ, profesyonel işlerinin anahtar teslim hastane projeleri olduğunu belirterek, hasta ve iş akışlarına dayalı olarak doğru bir planlama ile, hastane inşa edilmeden, kullanılacak medikal ekipmanı belirlediklerini söyledi. Ertuğ, medikal ekipmanın altyapı gereksinimleri olan mekanik bilgileri inşaat firmasıyla paylaştıklarını ve bir hastanenin kurulumunda inşaat, medikal ekipman seçimi, kurulumu, çalıştırılması, eğitimlerinin verilmesi ve daha sonrasında periyodik servis bakımlarının yapılmasını sağladıklarını söyledi.
ACENDIS Uluslararası Proje Direktörü Nuri Ertuğ, açıklamasına şöyle devam etti: "Yurtdışı pazarlarda bitmiş ve devam eden hastane projelerimiz var. Türk sermayeli inşaat firmaları, yurtdışında büyük projelere imza atar hale geldi. Türk firmaları büyük tecrübeler edindiler. Ortadoğu ve Afrika’da hastane projelerine yaptıkları yatırımlar da ülkemize ciddi katma değerler sağlıyor. ACENDIS olarak bu pazarlarda faaliyet gösteren inşaat firmalarımızın, hastane projelerinde çözüm ortağı olarak daha çok yer almak istiyoruz. Firmaları deneyimlerimizden ve sahip olduğumuz ’know how’dan faydalandırmak istiyoruz. Çünkü hastane inşaatı biraz daha farklı gereksinimler duyulan projelerdir. Özellikle medikal ekipman kısmında, elektrik mekanik altyapılarının daha inşaat başlarken planlanması bu mahallere seçilen özel ekipmanların, daha inşaat halindeyken yerleştirilmesi, hem firmaları başta çıkacak problemlerden koruyacak, hem daha teknolojik akıllı hastaneler yapmalarını sağlayacak, hem de hastanenin bitiminde alınacak medikal ekipmanların kurulumunda bir çok avantajlar sağlayacaktır. Parasal açıdan, iş yoğunluğu açısından doğru işler yapmasını sağlayacaktır".
ACENDIS’in 2016 yılında yurtdışı için hedeflerini de açıklayarak Nuri Ertuğ, önümüzdeki yıl inşaat firmaları ile birlikte büyüyeceklerini söyledi. Doğru ve güzel projeler ile Afrika, Ortadoğu ve Türk Cumhuriyetlerinde büyüyerek o ülkelerdeki sağlık yatırımlarına katkıda bulunmayı hedeflediklerini belirten Ertuğ, "ACENDIS, bir hastanenin A’dan Z’ye medikal projelendirmesini, yapılması, teknoloji planlaması, bunu yanı sıra yurtdışından sağladığı yurtdışı kaynaklı finansman çözümlerinin sunulması, cihazın satın alınmasından lojistiğinden kurulumundan, kullanıcı eğitimlerinden, satış sonrası teknik servis desteğine kadar tüm süreci müşteri memnuniyeti ile güven esasına dayalı olarak gerçekleştirmektedir. Türkiye’de son 20 yılda en prestijli hastane projelerine imza atmış olan ACENDIS, en son yenilikleri takip eder ve bütün bu çözümleri ile birlikte sağlık sektörünün hizmetine sunmakta gayret eder" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.