Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EKTİNDER para ve huzur konferansı düzenledi

Etkin Kadınlar Kültür ve İletişim Derneği (ETKİNDER) ile Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘para var huzur yok’ konulu konferansta çağımızın en temel sorunlarından olan aile içi huzursuzluk masaya yatırıldı.    Tayyare...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2013 13:59
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2013 13:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
EKTİNDER para ve huzur konferansı düzenledi
Etkin Kadınlar Kültür ve İletişim Derneği (ETKİNDER) ile Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘para var huzur yok’ konulu konferansta çağımızın en temel sorunlarından olan aile içi huzursuzluk masaya yatırıldı.

    Tayyare Kültür Merkezi’nde düzenlenen konferansa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür yardımcıları Mustafa Cantürk ve Aydın Kalkan ile çok sayıda davetli iştirak etti. Konferansa konuşmacı olarak Ufuk Yayınları Yayın Yönetmeni Yazar Onur Atalay katıldı. Atalay konuşmasında maddiyatın hayattaki yerine dikkat çekerken şöyle konuştu: “Maddiyatçılık sadece kısa bir süre mutluluk sağlar. İçsel sorunları yine içsel olan ihtiyaçlar ile giderebiliriz. Ailelerin çocuklarının sergilemiş olduğu davranışlar karsısında göstermiş oldukları tutumlar, çocukların gelecekte maddiyatçı olup olmayacaklarını etkiliyor.” Atalay, sevginin mutluluğun parayla alınamayacağını asıl sevginin paylaştıkça artacağını dile getirdi.

    ETKİNDER Başkan Vekili Betül Şanver de açılış konuşmasında şunları söyledi: “Dünyada ki en mutlu insan evinde iç huzuru olan insandır. hedeflerimiz başka başka olsa da varmak istediğimiz son nokta; iç huzura ve iç huzurun merkezindeki mutluluk hissine kavuşmaktır.”

    Aile ve Sosyal Politikalar il Müdür Yardımcısı Mustafa Cantürk ise ailenin önemine vurgu yaparak huzurlu ve mutlu ailede yetiştirilen çocukların gelecekte daha sağlam bireyleri oluşturacağını belirtti.

    Programın sonunda Aile Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Aydın Kalkan ve ETKİNDER Yönetim Kurulu üyesi Nurdan Erdem Işık Yazar Onur Atalay’a çini sanat eseri ve çiçek takdiminde bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.