Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Abank’ta Yeni Lider Müge Öner

ABank’ın 31 Mart’ta yapılan Genel Kurul toplantısında Müge Öner, Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı.ABank’ın 31 Mart’ta yapılan Genel Kurul toplantısında Müge Öner, Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı. 1 Mayıs 2014 tarihinden itibaren...

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2016 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2016 14:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ABank’ın 31 Mart’ta yapılan Genel Kurul toplantısında Müge Öner, Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı.
ABank’ın 31 Mart’ta yapılan Genel Kurul toplantısında Müge Öner, Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı. 1 Mayıs 2014 tarihinden itibaren CFO olarak görev yapan Müge Öner, Vekil Genel Müdür olarak atanmıştı. Müge Öner’in Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanması ile ilgili bir açıklama yapan ABank Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, “Öner’in ABank’ın geleceğe hazırlanma ve istikrarlı büyüme sürecinde, tüm ABank ailesi ile birlikte yaratacağı sinerjinin, ilham veren başarılara dönüşeceğine ve tüm paydaşlar adına en yüksek katma değeri oluşturacağına yürekten inanıyorum” dedi.
ABank Yönetim Kurulu olarak banka üst yönetimine destek ve güvenlerinin tam olduğunu belirten ABank Yönetim Kurulu Başkan Vekili Omar H. Alfardan yaptığı açıklamada, “The Commercial Bank (Q.S.C) Türkiye’yi yatırım iştahı açısından cazip ve önemli bir pazar olarak görüyor. Türkiye’de ana hissedarı olduğumuz ABank ile kaliteli bir müşteri tabanıyla sürdürülebilir büyüme bizim ana odağımızı oluşturuyor. Bu hedefe ulaşmak için sermaye artırımı da dâhil olmak üzere her türlü desteği vermeye hazırız” ifadelerini kullandı.
ABank’ın odaklandığı alanlarda büyümeye devam edeceğini belirten ABank Vekil Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Müge Öner, kurumsal ve ticari bankacılık alanında sundukları yüksek kalitedeki hizmetin, müşteri memnuniyeti ve büyümede büyük katkı sağladığını belirtti. Öner, kişiye özel bankacılık deneyimi yaşatmayı amaçlayan bireysel bankacılık stratejisiyle mevduat portföyünü genişletmeyi sürdüreceklerini vurguladı.
1996 yılından itibaren bankacılık ve danışmanlık sektörlerinde çeşitli görevlerde bulunan Müge Öner, 2005-2014 yılları arasında Ernst&Young’da Finansal Hizmetlerden Sorumlu Yönetici Ortak olarak görev yaptı. 2014’ten bu yana ABank’ta Mali Kontrol ve Planlamadan sorumlu Baş Genel Müdür Yardımcılığı ve Genel Müdür Vekilliği görevlerini yürüten Öner, evli ve iki çocuk annesi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.