Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

A Milli Futbol Takımının Lisanslı Ürünleri, Carrefoursa “Kırmızı Beyaz”larda Yerini Alıyor

Organize perakende sektörünün öncü markalarından olan milli takımlar perakende tedarikçisi CarrefourSA, A Milli Futbol Takımı’na destek için bir ilke imza atarak mağazaları içinde “CarrefourSA Kırmızı Beyaz” isimli satış noktaları...

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2016 17:35
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2016 17:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
A Milli Futbol Takımının Lisanslı Ürünleri, Carrefoursa “Kırmızı Beyaz”larda Yerini Alıyor
Organize perakende sektörünün öncü markalarından olan milli takımlar perakende tedarikçisi CarrefourSA, A Milli Futbol Takımı’na destek için bir ilke imza atarak mağazaları içinde “CarrefourSA Kırmızı Beyaz” isimli satış noktaları açıyor.
Fransa’da düzenlenecek 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016)için üretilen 60 bin lisanslı Milli Takım tişörtü, iç saha ve dış saha orijinal formaları ile futbolcuların imzalarının yer aldığı sınırlı sayıda forma, gıda perakendecisi olarak sadece CarrefourSA Kırmızı Beyazlar’da satılacak. Milli takımlar perakende tedarikçisi CarrefourSA,“Kırmızı Beyaz” adıyla mağazalarında açılacak satış noktalarında 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016)için hazırlanan özel ürünleri satışa sunuyor.
Tamamı Euro 2016 logolu olan ürünler CarrefourSA’nın 17 ayrı marketinde bulunan Kırmızı Beyaz’larda futbolseverlerle buluşacak. İlk mağazası 11 Mayıs Çarşamba günü İçerenköy CarrefourSA Hiper’de açılacak olan Kırmızı Beyaz’ların tümü bir haftada tamamlanacak. Aynı zamanda İçerenköy mağazasında açılacak CarrefourSA Kırmızı Beyaz’da, A Milli Futbol Takımı’nın başarılarının anlatıldığı küçük bir müze de yer alacak. Sadece CarrefourSA marketlerindeki noktalarda satılacak ürünler arasında 60 bin lisanslı Milli Takım tişörtü, iç saha ve dış saha orijinal formaları ile futbolcuların imzalarının yer aldığı sınırlı sayıda forma, şapkalar, futbol topları bulunacak.
HAKAN ERGİN: “MİLLİ TAKIMLAR PERAKENDE TEDARİKÇİSİ OLARAK DESTEKLERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”
Milli Takımlar Perakende Tedarikçisi olarak Türkiye Futbol Federasyonu’na verilen desteği ve CarrefourSa Kırmızı Beyaz’ları anlatan CarrefourSA Genel Müdürü Hakan Ergin, “Milli Takımlar Perakende Tedarikçisi olarak Türkiye Futbol Federasyonu ile olan işbirliğimizden çok memnunuz. CarrefourSA olarak Milli Takım’ı destekleyen tüm futbolseverlere destek vermek istedik. Bu satış noktalarımız ile Euro 2016 logolu orijinal ürünlere ulaşımı kolaylaştırıyoruz. A Milli Takımımıza olan inancımızla Euro 2016’da çok başarılı olacağı görüşündeyiz. Önümüzdeki dönemde de Milli Takımlar Perakende Tedarikçisi olarak desteklerimizi sürdüreceğiz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.