Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

9 senede 137 depo inşa etti

Dünyanın önde gelen depo ve raf firmalarından Temesist, bu aralar imalata eğildi. İthal mekik robotu ile Bilecik’te üretim yapan firma, 9 senede 137 binasız giydirme raf sistemli depo inşa etti. Temesist, akıllı depoları üretmek için de geri...

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2015 11:19
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2015 11:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
9 senede 137 depo inşa etti
Dünyanın önde gelen depo ve raf firmalarından Temesist, bu aralar imalata eğildi. İthal mekik robotu ile Bilecik’te üretim yapan firma, 9 senede 137 binasız giydirme raf sistemli depo inşa etti.



Temesist, akıllı depoları üretmek için de geri sayıma başladı. Bu çerçevede kıllı depo sistemlerinin patenti alındı. Sistemlerin 2016’da Almanya’da Cemat Fuarı’nda ürünlerini tanıtılması planlanıyor.

Temesist Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Gül, “Avrupa’dan ithal ettiğimiz mekik robotu 2014’te kendi bünyemizde görev yapan yerli mühendislerle ürettik. Aynı sene robotu daha da ilerletip akıllı depolarda kullanılmasını mümkün kılacak bir projeye başladık. Ar-Ge faaliyetlerimizde de sona gelindi. Ürünün patentlerini ve CE belgelerini aldık. Akıllı depo sistemimizi Almanya’da Cemat Fuarı’nda sergilemeyi hedefliyoruz.” dedi.


42 ülkeye ihracat yaptıklarını belirten Gül, şunları kaydetti:

“Çin, Hindistan, Dubai, Suudi Arabistan’dan mekik robotlarımıza yoğun talep alıyoruz. Giydirme raf sistemlerinde 9 senede Türkiye’de ve dünyanın pek çok ülkesinde 137 adet binasız giydirme raf sistemli depo inşa ederek dünya rekoru kırdık.Son olarak Bulgaristan’da Avrupa’nın en büyük deposunu tamamladık. Mekik robotu üreten dünyada 7 üretici var. Yapmış olduğumuz araştırma sonucunda diğer rakiplerimize göre robotlarımız sorusuz bir şekilde çalışıyor. Robotlarımız, eksi 30 derecede bile rahatlıkla çok uzun sürelerde çalışabiliyor.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.