Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

9 değerli girişim yatırımcılar ile buluştu

Bugüne kadar 100’ü aşkın ülkeden 2 bin 500’den fazla başvuru alan StartersHub’ın girişim geliştirme programı StartersHub XO, ‘Demo Day’de programı başarıyla tamamlayan 9 girişimi yatırımcılar ile buluşturdu.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2017 09:12
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2017 09:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

Bugüne kadar 100’ü aşkın ülkeden 2 bin 500’den fazla başvuru alan StartersHub’ın girişim geliştirme programı StartersHub XO, ‘Demo Day’de programı başarıyla tamamlayan 9 girişimi yatırımcılar ile buluşturdu.

Girişimcilik platformlarından StartersHub’ın girişim geliştirme programı StartersHub XO’yu başarıyla tamamlayan 9 girişim, Sarıyer’de gerçekleşen Demo Day’de ürünlerini, iş modellerini, program boyunca gösterdikleri büyümeyi ve bu büyümeyi devam ettirmek için gereken yatırım ihtiyaçlarını yatırımcılara, girişim sermayesi fonları temsilcilerine ve iş ortaklarına sundu. Programı başarıyla tamamlayan ve ürününü pazara çıkaran girişimler, 250 bin dolara kadar yatırım almaya hak kazandı.

15 girişim, 6 ay süren program boyunca takım özelinde belirlenen performans metriklerine göre her ay değerlendirildi. Ürünlerini en doğru şekilde pazara çıkarmak için ihtiyaçları doğrultusunda düzenli olarak alanlarında uzman, sektörel başarılara imza atmış mentorlarla görüştüler ve eğitimlerden faydalandılar. Son aşamaya kadar başarıyla gelebilen 9 girişim bir yandan pazarlama ve satış faaliyetlerine odaklanırken diğer yandan da yatırımcı sunumları üzerinde çalışıyor. Demo Day’de sahneye çıkan girişimler arasında;

Güvenlik kameralarından elde edilen görüntüleri işleyerek yüz tanıma, insan, nesne, hayvan tanıma, sınır koruma, bölge koruma yapan yüksek doğruluk oranlı güvenlik çözümü EyeDius, kişilerin dijital metinlerinden yaşam tarzları, izledikleri televizyon programları, gittikleri kafelerden kullandıkları ürünlere kadar veri analizi sağlayarak markalara tüketicileri hakkında anlık, hızlı analizler sunan KimolaDemo Day, stok yönetimi, dosya yönetimi ve iş yönetimi de yapabilen çok yönlü ofis yönetim sistemi. Onlock’un geliştirdiği akıllı kilit sistemi, İnsan trafiği yoğun olan kapalı alanları daha sağlıklı hale getirmeyi amaçlayan Pastel Innovation, mesajlaşma uygulamaları üzerinden bir arkadaşınızla konuşur gibi ürünlerin satılmasını ve güvenli bir şekilde satın alınmasını sağlayan Paym.es, fiziksel kredi kartı olmadan hızlı ve kolay ödeme deneyimi yaşatan TagPay gibi hayatı kolaylaştıran uygulamalar yer aldı.

42 girişime toplam 6,5 milyon lira değerinde yatırım yapıldı

StartersHub, yürüttüğü başarılı girişim geliştirme programları ile yüzde 65’i yurt dışı olmak üzere 100’ü aşkın ülkeden 2 bin 500’den fazla başvuru alarak girişimciler için önemli bir çekim merkezi haline geldi. Son iki yılda 29’u Türkiye, 13’ü yurt dışı merkezli olmak üzere 42 girişime toplam 6 milyon 500 bin lira değerinde yatırım yaptı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.