Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

60 bin kişiye istihdam müjdesi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu, "Kamuda 2017 yılında 60 bin yeni kişi istihdam edilecek. Bunlar ağırlıklı olarak Milli Eğitim ve Sağlık bakanlıkları ile Emniyet Genel Müdürlüğünde olacak" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2016 11:06
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2016 11:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
60 bin kişiye istihdam müjdesi!
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'ndan istihdam müjdesi geldi.

Darbe girişiminin arkasında FETÖ'nün olduğu konusunda kamu vicdanının da yönetim vicdanının da tereddüdü olmadığını belirten Müezzinoğlu, şöyle konuştu:

"Bundan sonraki süreçle ilgili bu millete bela olabilecek, tuzak kurabilecek başta FETÖ'nün mensupları olmak üzere millete ve devlete hizmetle ilgili sorumluluk taşıyan hiç kimse, milletin ve devletin hiçbir kurumunda barınamayacak. Hem milletin parasını alacak, imkanını alacak hem de hainlik yapacak. Buna asla fırsat verilmeyecek, şimdi temizlik süreci 16 Temmuz'dan itibaren olağanüstü hal ile başladı."

KAMUDA 60 BİN YENİ İSTİHDAM

Müezzinoğlu, "Kamuda 2017 yılında 60 bin yeni kişi istihdam edilecek. Bunlar ağırlıklı olarak Milli Eğitim ve Sağlık bakanlıkları ile Emniyet Genel Müdürlüğünde olacak" dedi.

Kıdem tazminatında yeni sistem tartışmalarına da değinen Müezzinoğlu, şöyle konuştu:

"İstihdamın devam edebilmesi, koşulların iyileştirilebilmesi için sürdürülebilir ve geliştirilebilir bir sistemi dünya ile yarışta var olan bir Türkiye, hep gündeminde tutmalı. Alın teri döken herkesin hak ve hukukunu havuzda biriktirecek, koruyacak yasal bir sistemi; fonu öneriyoruz."

Müezzinoğlu, "Kamu çalışanı reformunu Türkiye konuşmalı. Uzun süredir konuşuyor, yapabilmeli, inşallah yapabiliriz" dedi.

EMEKLİYE PROMOSYON

Emeklilere banka promosyonu verilmesi konusunda gelinen noktaya ilişkin Bakan Müezzinoğlu, "Sayın Başbakanımız ilgililere gerekli talimatı verdi. İnşallah yıl sonu olmadan Sayın Başbakanımız son noktayı koyacaktır" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.