Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

4,5g’nin İlk Gününde 4,5 Milyon Aboneye Ulaştı

BTK Başkanı Başkanı Ömer Fatih Sayan, 4.5G’ye geçişin ilk konuşmasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Binali Yıldırımın yaptığını ilk günde 4.5G’yi 4,5 milyon abonenin kullanmaya başladığını açıkladı.Bilgi Teknolojileri...

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2016 17:38
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2016 17:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BTK Başkanı Başkanı Ömer Fatih Sayan, 4.5G’ye geçişin ilk konuşmasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Binali Yıldırımın yaptığını ilk günde 4.5G’yi 4,5 milyon abonenin kullanmaya başladığını açıkladı.
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Başkanı Ömer Fatih Sayan, 4.5G’ye geçişin ilk gününde düzenlenen törende açıklamalarda bulundu. Sayan ilk günde 4,5 milyon abonenin 4.5G’ye geçtiğini vurgulayan Sayan “Dünyada en son kullanılan mobil iletişim teknolojisi IMT-Advance 4.5G hizmetine dün gece yani 10 saat önce ülkemize ’hoşgeldin’ demenin ve bu hizmeti vatandaşlarımızla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Toplantıya girmeden önce 3 operatörümüzün sorumluluklarından son rakamları aldım. 4,5G’nin ilk gününde 4,5 milyon abonemiz bu hizmeti aktif olarak kullanmaya başladı” ifadelerini kullandı.
4.5G ile ilk görüşmeyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığını belirten Sayan, “4,5G hizmetleri, dün gece saat 00.00 itibarı ile Nükleer Güvenlik Zirvesi kapsamında ABD’de bulunan Cumhurbaşkanımız Erdoğan ve Bakanımız Yıldırım’ın ilk ’Alo’ demesiyle başladı. 4,5G teknolojisinin Türkiye’ye hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.