Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“4.5G Servisleriyle Yenilenen Red Tarifeleri Tüm İhtiyaçları Karşılıyor”

Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, “4.5G servisleriyle yenilenen Red tarifelerinin kullanıcıların tüm ihtiyaçlarını karşıladığını söyledi.Vodafone Red, kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik oluşturduğu hizmet portföyünü...

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2016 13:44
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2016 13:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, “4.5G servisleriyle yenilenen Red tarifelerinin kullanıcıların tüm ihtiyaçlarını karşıladığını söyledi.
Vodafone Red, kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik oluşturduğu hizmet portföyünü genişletme amacıyla 500 GB’lık yedekleme alanına sahip Güvenli Depo uygulamasını hayata geçirdi. Uygulamanın Vodafone Red, abonelerine fotoğraf ve video gibi içeriklerini güvenle saklama ve diledikleri an kullanma imkanı sunacağı belirtildi.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, abonelerine en iyi Vodafone 4.5G deneyimini yaşatmayı hedefleyen Vodafone Red’in yenilenen tarifelerini şimdi Red 4.5G servisleri ile birlikte sunduğunu, Vodafone Red’in yeni teknolojik hizmetlerden ‘Güvenli Depo’, Vodafone’un yeni reklam yüzü ünlü oyuncu Mehmet Günsür’un rol aldığı reklam filmiyle de tüm Türkiye’ye tanıtıldığını belirtti.
“4.5G SERVİSLERİYLE YENİLENEN RED TARİFELERİ TÜM İHTİYAÇLARI KARŞILIYOR”
Vodafone Red tarifelerinin 4.5G servisleri ile birlikte yenilendiğini ve internet kotalarının 4 GB’dan 25 GB’a kadar geniş bir tercih aralığında sunulduğunu anlatan Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, şunları söyledi: “Vodafone Red markamızla abonelerimizin ihtiyaçlarını uçtan uca karşılayarak hayatlarını kolaylaştırmaya devam ediyoruz. Sürekli yeni fırsatlarla zenginleştirdiğimiz Vodafone Red dünyasında kullanıcılara en iyi Vodafone 4.5G deneyimini sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacımız, dijitalleşme konusunda yüksek talepleri olan Vodafone Red abonelerimizin ihtiyaçlarını eksiksiz karşılamak. Red dünyası ile abonelerimize Spotify Premium, Digiturk Play Sinema Üyeliği, Digiturk Play Süper Lig Taraftar Paketine ücretsiz sahip olma imkânı ve bu içerikleri 4.5G hızıyla doya doya kullanabilsinler diye bol internetli tarifeler sunuyoruz. Vodafone olarak, yenilenen Red tarifeleriyle 4.5G’nin sunduğu tüm yenilik ve servisleri abonelerimizle buluşturuyoruz. Red tarifelerinde ayrıca, virüs koruma servisi GüvenliNet, fotoğraf ve video gibi içerikleri saklamak için Güvenli Depo ve yeni nesil arama sistemi Call+ gibi teknolojik hizmetleri tamamen ücretsiz olarak sunuyoruz. Dünyanın en geniş 4.5G alt yapısı ile Vodafone Red abonelerimizin tarifelerindeki internetin tamamını yurtdışında da 4.5G hızında kullanmalarına imkan tanıyoruz. Vodafone Red’lilere sunduğumuz bu yeni hizmetleri de yeni reklam yüzümüz Mehmet Günsür’un rol aldığı reklam filmiyle anlatıyoruz. Herkesi bir an önce Vodafone Red’in kolaylıklarla dolu dünyasına katılmaya davet ediyoruz".
Şirket açıklamasına göre, Red’in 4.5G servisleri kapsamında sunduğu yeni iletişim servisleri arasında virüs ve zararlı yazılımlardan koruma servisi GüvenliNet, fotoğraf, video gibi içeriklerin saklandığı Güvenli Depo, yeni nesil arama uygulaması Call+ bulunuyor. 4.5G servislerinin eklendiği yeni Red tarifeleri, GüvenliNet, Güvenli Depo ve Call+hizmetleriyle tüm kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik tasarlandı. Kullanıcıların 4.5G teknolojisi ile tüm bu içerikleri doya doya yaşaması için yenilenen Red tarifeleri, 4 GB’dan 25 GB’a kadar internet kotalarına sahip paketlerle birlikte sunuluyor. 4.5G Red L Tarifesi’ne sahip olan bir abone, tüm Vodafonelu’lar ve sabit hatlarla sınırsız konuşma, her yöne 2000 dakika ve 12 GB internete sahip oluyor. Bunun yanında Red 4.5G servisleri içinden Vodafone TV, GüvenliNet, Güvenli Depo ve Call+‘ı tarifelerinin içinde ücretsiz olarak alabiliyorlar. Vodafone Red’liler sadece Türkiye’de değil, yurtdışındayken de tüm dakika, internet ve SMS’lerini diledikleri gibi kullanabiliyor. Vodafone Red aboneleri Her Şey Dahil Pasaport ürünüyle, Vodafone Türkiye’nin dolaşım anlaşması imzaladığı 51 ülkeden 33’ünde, tarifelerindeki internet paketlerini 4.5G hızında kullanabiliyor. Böylece, kullanıcılar hem 4.5G teknolojisini yurtdışında deneyimleyebiliyor hem de tarifelerindeki internetin keyfini tıpkı Türkiye’deymiş gibi çıkarabiliyor. Vodafone Red tarifelerinin tümünde, kullanıcıların en hızlı ve kolay bir şekilde hizmet alabilmeleri için 7 gün/24 saat ulaşabilecekleri özel müşteri temsilcisi de bulunuyor. Bugün 16’sı 4.5G olmak üzere toplam 21 ülkede 4G ve üstü teknolojilerle hizmet sunan Vodafone, Türkiye’deki herkese en iyi Vodafone 4.5G deneyimini sunmayı amaçlıyor. Bu doğrultuda Türkiye’de tam 7 bin farklı çekim noktasında 4.5G hizmeti sunan şirket, Türkiye’deki en geniş kapsama ağıyla 81 ile 4.5G hizmeti götürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.