Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

4 ton limon saatler içerisinde satıldı

Muğla’nın Ortaca ilçesinden Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesine gelen ve tezgahta kilosu ortalama 3 lira olan limonun 4 kilosunu enflasyonla mücadele kapsamında 5 liradan satan İsmail Karabüber’in 4 kamyonet dolusu limonu saatler içerisinde...

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2018 14:34
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2018 14:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
4 ton limon saatler içerisinde satıldı

Muğla’nın Ortaca ilçesinden Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesine gelen ve tezgahta kilosu ortalama 3 lira olan limonun 4 kilosunu enflasyonla mücadele kapsamında 5 liradan satan İsmail Karabüber’in 4 kamyonet dolusu limonu saatler içerisinde tükendi.

Şuhutlu vatandaşlar limonun 4 kilosunun 5 liradan satıldığını duyunca satıcının bulunduğu yere koştu. Vatandaşlar daha önce kilosu 8 liraya kadar çıkan ve halen tezgâhlarda ortalama 3 liraya satılan limonun 4 kilosunu 5 liradan aldıklarını ifade etti. Yaklaşık 4 ton limon saatler içinde bitti.

Limon satıcısı İsmail Karabüber, konu ile ilgili açıklamalarında, ’’Evet enflasyonla mücadele kampanyasında bizim de faydamız olsun istedik. Tarladan limonu alıyoruz ve 4 kilosu 5 Türk lirasına satıyoruz. Manavımıza halimize gidiliyor 4 Türk lirasına 5 Türk Lirasına limon satılıyor. Arkadaşlar Türkiye zaten gelişmez böyle kendi malımızı kendimiz pahalı yiyoruz. Böyle mücadele olmaz ki, kendi malımızı bari ucuz yiyelim 4 kilosu 5 Türk lirası’’ dedi.

Müşteri İhsan Çunku ise, "Zamanında 1 kilo limonu 8 Türk lirasına aldık. Böyle fırsatçılık olmaz, işte 4 kilosu 5 Türk lirasından satılıyor ve çok memnunuz. Burada Dolar mı düştü, Euro’mu yükseldi, ağacın dalları mı kurudu. Biraz dikkat etsin esnaflar’’ dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.