Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

35 yaş altı başarılı girişimciler G3 Forum’da buluşacak

Bu yıl altıncısı düzenlenen Geleceğin Gücü Girişimciler G3 Forum, 25 Kasım’da Suada’da yapılacak.Bu yıl altıncısı düzenlenen Geleceğin Gücü Girişimciler G3 Forum’un, 25 Kasım’da Suada’da yapılacağı açıklandı. TOBB Kadın...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2016 17:40
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2016 17:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bu yıl altıncısı düzenlenen Geleceğin Gücü Girişimciler G3 Forum, 25 Kasım’da Suada’da yapılacak.
Bu yıl altıncısı düzenlenen Geleceğin Gücü Girişimciler G3 Forum’un, 25 Kasım’da Suada’da yapılacağı açıklandı. TOBB Kadın Girişimciler Kurulu, TOBB Genç Girişimciler Kurulu, Habitat ve PublicisLive ev sahipliğinde, Turkcell ana sponsorluğu ve TEB Özel Melek Yatırım Platformu desteğiyle gerçekleştirilecek G3 Forum kapsamında bu yıl ilk kez 35 yaş altı başarılı Türk girişimcilerin biraraya geleceği bir ‘Genç Girişimciler Paneli’ yapılacak.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla düzenlenecek panel ile Türkiye’nin önde gelen melek yatırımcılarının katılacağı ‘Yatırımcılar Paneli’i de gerçekleştirilecek. Saat 09.30’da başlayacak olan G3 Forum’un açılış konuşmalarını G3 Platform Başkanı Gülden Yılmaz, Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi yapacak. Açılış konuşmalarının ardından yapılacak paneleEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu katılacak.
Yapılan açıklamaya göre 35 yaş altı başarılı Türk girişimcilerin biraraya gelerek deneyimlerini aktaracağı Genç Girişimciler Paneli Onedio Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Kaan Kayabalı, Insider Kurucu Ortağı ve CEO’su Hande Çilingir, Buldumbuldum.com Kurucusu ve CEO’su Güçlü Gökozan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek. Türkiye’nin önde gelen melek yatırımcılarının katılacağı ve yatırım ortamını değerlendirecekleri Yatırımcı Paneli’ne ise 212 Yönetici Ortağı Numan Numan, Revo Capital Yönetici Ortağı Berkin Toktaş, Turkcell Arıkovanı Proje Lideri Salih Zeki Çimen ve TEB Özel -Melek Yatırım ve İş Geliştirme Müdürü Nilüfer Aktaş katılacak. G3 Forum, ana konuşmacı Doğan Online ve hepsiburada.com Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan Boyner’in konuşması ile sona erecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.