Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

2’nci Uluslararası TASCA Forumu 20 Aralık’ta başlıyor

Türk-Arap Ekonomi ve Stratejik İş Birliği Derneği’nin (TASCA) düzenlediği iş ve kültür forumu, 27 ülkeden 300’ün üzerinde katılımcı ile 20-24 Aralık’ta Antalya’da gerçekleştirilecek.2’nci Uluslararası TASCA Forumu ’Ortaklık...

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2016 16:04
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2016 16:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türk-Arap Ekonomi ve Stratejik İş Birliği Derneği’nin (TASCA) düzenlediği iş ve kültür forumu, 27 ülkeden 300’ün üzerinde katılımcı ile 20-24 Aralık’ta Antalya’da gerçekleştirilecek.
2’nci Uluslararası TASCA Forumu ’Ortaklık ve Kalkınma’, 20-24 Aralık 2016 tarihleri arasında Antalya’da düzenleniyor. 27 ülkeden 300’ün üzerinde katılımcı ile gerçekleştirilecek forumda dünyanın önemli işadamları, sivil toplum, akademik ve medya kuruluşlarının mensupları, düşünce ve araştırma kuruluşunun üyeleri forumda hazır bulunacağı bildirildi. Forum dahilinde, Türkiye ekonomisine ve iş dünyasına yeni iş kapıları, ihracat ve ithalat imkanları, ekonomik, sosyal, kültürel iş birlikleri ve ortaklıklar kurmak için zeminlerin hazırlanacağı kaydedildi.
TASCA Başkanı Dr. Muhammed Adil, konu ile ilgili yaptığı açıklamda, "İslam Dünyası’nda Türkiye’nin varlığını daha güçlü hissettirmek, yeni dostlar kazanmak, özellikle hain 15 Temmuz darbe girişimini birinci elden anlatmak ve böylelikle Türk-İslam Dünyası arasındaki iş birliğini her alanda güçlendirmek istiyoruz" dedi.
TASCA Başkan Yardımcısı Hayrettin Turan da şunları söyledi: "Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde ve İslam ülkelerinde konferanslar düzenliyoruz. Özellikle Arap yatırımcıları getirerek, Türkiye’deki iş ve yatırım fırsatlarını analiz ediyoruz. Foruma çeşitli ülkelerden yatırımcıların, gazetecilerin ve akademisyenlerin getirilmesi, iş birliği ve ortaklık kültürünün güçlenmesine de katkı sağlayacak".
Yapılan açıklamaya göre; foruma Elazığ Belediyesi ve Başkanı Mücahit Yanılmaz, şeref konuğu olarak katılacak. Yanılmaz, Elazığ’ı tanıtma fırsatı sunmaktan, Elazığ’ın zengin kültürü, turizmi, tarihi ve yatırım imkanlarını tanıtmaktan ve uluslararası foruma katılan misafirlerimize özel bir Elazığ kültür gecesi tertip etmekten büyük onur duyacağını söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.