Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

29. Uluslararası Tüketici Güvenliği Zirvesi

Lob’in Turkey tarafından düzenlenen 29. Uluslararası Tüketici Güvenliği Zirvesi, 25 Nisan 2016 tarihinde NATO 12. Genel Sekreteri ve Danimarka eski Başbakanı Anders Fogh Rasmussen’nin katılımlarıyla Çırağan Sarayı’nda gerçekleşecek.Her...

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2016 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2016 12:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Lob’in Turkey tarafından düzenlenen 29. Uluslararası Tüketici Güvenliği Zirvesi, 25 Nisan 2016 tarihinde NATO 12. Genel Sekreteri ve Danimarka eski Başbakanı Anders Fogh Rasmussen’nin katılımlarıyla Çırağan Sarayı’nda gerçekleşecek.
Her yıl değişik konuları ele alan Tüketici Zirvesi, bu sene Güvenlik Konferansı ile coğrafyamızdaki ekonomik, siyasal ve sosyolojik stratejileri tartışılacak. İş, sanat, siyaset ve birçok akademisyenin katılacağı bu önemli konferansta, Lob’in Turkey Başkanı Fahri Ustaoğlu’nun davetiyle Türkiye’ye gelecek olan Anders Fogh Rasmussen, konuşmacı olarak gündeme dair konuları ele alacak ve coğrafyamızın ekonomik, siyasal, sosyolojik karakterleri doğrultusunda stratejik hamleleri ve görüşlerini belirtecek.
29. Uluslararası Tüketici Güvenliği Zirvesi’nde, tüketici kültürünün yaygınlaştırılması ve kalitenin yükseltilmesi için çalışmalar yapan markalar, hem yaşanmış başarı öykülerini paylaşacak, hem kamuoyu nezdinde tanıtılmasına destek verilecektir. Ulusal ve uluslararası işletme temsilcilerinin, birbirleriyle tanışma, kaynaşma, imkanının oluşacağı bu zirve yeni iş birlikteliklerine de vesile olacaktır.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.