Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

271 bin dolarlık 'cilt bakım için maden suyu spreyi'ne el konuldu

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, piyasa değeri 271 bin 500 dolar (yaklaşık 550 bin TL) olan 5 bin 44 adet ‘Cilt Bakım İçin Maden Suyu Spreyi’ cinsi eşyaya el konulduğunu açıkladı. Ege Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü ekiplerince bir...

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2013 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2013 14:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, piyasa değeri 271 bin 500 dolar (yaklaşık 550 bin TL) olan 5 bin 44 adet ‘Cilt Bakım İçin Maden Suyu Spreyi’ cinsi eşyaya el konulduğunu açıkladı.

Ege Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü ekiplerince bir firmanın Birleşik Arap Emirlikleri'ne (BAE) ihraç etmek için hazırladığı, 420 koli içindeki cilt bakım spreylerinde yapılan incelemelerde bazı tüplerin içlerinin boş, bazılarının ise yarı dolu olduğu tespit edildi. Eşyaların içinde bulunduğu kolilerin büyük bir kısmının tozlanmış, eskimiş görünümünde olduğuna işaret eden Bakanlık yetkilileri, eşyaların üzerinde 2003 yılında üretildiği bilgisini veren ibarelerin olduğunu kaydetti.

Bir kısım sprey tüplerinde sızıntılar ve kapaklarının kırık olduğunu tespit eden görevliler, kimi sprey tüplerinin dolu olmasına rağmen püskürtmediğini belirledi. İncelemelerde, şüphelilerin ihraç etmek istedikleri maden suyu spreyi cinsi eşyaların piyasa değerinin 271 bin 500 dolar olduğu hesaplandı. Ürünlerin birim fiyatının yaklaşık 100 TL olduğu öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.