Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

26’ncı Dünya Posta Kongresi, İstanbul’da yapılacak

26.Dünya Posta Kongresi, 20 Eylül-7 Ekim tarihleri arasında Hilton İstanbul Bomonti Otel ve Konferans Merkezi’nde gerçekleşecek.Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın himayesinde PTT A.Ş.’nin ev sahipliğinde düzenlenecek 26....

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2016 11:28
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2016 11:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
26.Dünya Posta Kongresi, 20 Eylül-7 Ekim tarihleri arasında Hilton İstanbul Bomonti Otel ve Konferans Merkezi’nde gerçekleşecek.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın himayesinde PTT A.Ş.’nin ev sahipliğinde düzenlenecek 26. Dünya Posta Kongresi, Hilton İstanbul Bomonti Otel ve Konferans Merkezi’nde gerçekleşecek. Etkinlik, Dünya Posta Birliği üyesi 192 ülkeden yaklaşık 2 bin 500 delegenin katılımıyla gerçekleşecek. Otel bünyesindeki tüm toplantı salonlarının kullanılacağı organizasyonda, 2017-2020 arasında yürürlükte olacak Dünya Posta Stratejisi’nin belirleneceği belirtildi.
Organizasyon yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre 26. Dünya Posta Kongresi’nin en önemli toplantılarından biri 4 Ekim’deki Bakanlar Konferansı olacak. UPU üyesi yaklaşık 50 ülke bakanının katılacağı konferansın sonuçları dört yıllık posta stratejisinin temellerini oluşturacak. Günümüzdeki teknolojik gelişmeler, iletişim sektöründeki yenilikler, ortak ihtiyaçlar ve çeşitli sorunlara yönelik çözümler ışığında şekillenecek dört yıllık strateji, kongrenin yapıldığı şehir olması dolayısıyla İstanbul’un adını taşıyacak. Posta ağının birbiriyle bağlantılı işleyiş yapısını geliştirme, sürdürülebilir ve modern ürünlerin ortaya çıkmasını, kullanılmasını ve kullanımda kalmasını sağlama, etkili pazar işleyişi yaratma gibi hedefler içerecek İstanbul Dünya Posta Stratejisi’nde, inovasyon, entegrasyon ve kapsayıcılık ilkelerine vurgu yapılacak.26. Dünya Posta Kongresi’nde dokümanların büyük çoğunluğu, Hilton İstanbul Bomonti’nin üstün teknolojik altyapısı sayesinde delegelere ilk kez elektronik ortamda iletilecek. Dev organizasyon bu yönüyle "kağıt dostu kongre" olarak da anılacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.