Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

22’nci Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir açıldı

Ege ve Akdeniz bölgesinin en büyük fuarı olan 22’nci Yapı Fuarı–Turkeybuild İzmir, bugün kapılarını ziyaretçilerine açtı. 6 Kasım Pazar akşamına kadar devam edecek fuarda bu yıl sektöre bilgi akışı ve yeni pazarlar sağlayan birçok...

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2016 13:42
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2016 13:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ege ve Akdeniz bölgesinin en büyük fuarı olan 22’nci Yapı Fuarı–Turkeybuild İzmir, bugün kapılarını ziyaretçilerine açtı. 6 Kasım Pazar akşamına kadar devam edecek fuarda bu yıl sektöre bilgi akışı ve yeni pazarlar sağlayan birçok etkinlik gerçekleştiriliyor.
Bu yıl 22’nci kez yapı sektörü temsilcilerini bir araya getiren Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir, 19 bin metrekarelik alanda 350 katılımcının en son ürün, hizmet ve teknolojilerini 30 bini aşkın ziyaretçiye sunuyor.
Türkiye’nin inşaat ve yapı malzemeleri pazarının yüzde 8,7’sini oluşturan İzmir ve çevresinin gelişimini giderek arttığını vurgulayan ITE Turkey ve YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer, "Her yıl düzenlediğimiz Yapı Fuarı-Turkeybuild’de İstanbul ve Ankara’nın ardından bugün 22’nci kez İzmir’de ziyaretçilerimizle buluşuyoruz. Türkiye’nin lokomotif sektörlerinden biri olan yapı sektörünün Ege ve Akdeniz bölgesindeki temsilcilerini bir araya getirerek profesyonel bir iş ve iş geliştirme platformu sunuyoruz. Bu yıl 22’nci Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir kapsamında, 39’uncu Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da gerçekleştirdiğimiz gibi ‘İş Geliştirme Platformu’, ‘Seminer Alanı’ ile ‘Mimarlık ve Mimarlık Kültürü’ başlıkları altında dört farklı etkinlik düzenleyeceğiz. Gerçekleştireceğimiz etkinliklerle sektöre bilgi akışı sağlamak ve sektörün iş hacmine katkı sağlamayı hedefliyoruz" dedi.
İzmir başta olmak üzere Ege Bölgesi yapı sektörü hacminin gün geçtikçe büyüdüğünü belirten Başer, bölgenin 2015 yılı pazar büyüklüğünün 10,7 milyar TL olduğunu ve bu rakamın Türkiye pazarının yüzde 8,7’sini oluşturduğunu söyledi.
Fuar, 6 Kasım Pazar gününe kadar ziyaret edilebilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.