Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

180 Slovak Acenteci Ve Gazeteci Kuşadası’nda

Turizmde yaşanan krizi aşmak için turizmciler son hamlelerini yapmaya başladı. Türkiye’nin önemli tur operatörlerinden Peninsula Turizm, 180 Slovak turizmci ve gazeteciyi Kuşadası’na getirdi.Aynı zamanda Slovakya’nın Türkiye fahri konsolosu...

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2016 18:06
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2016 18:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Turizmde yaşanan krizi aşmak için turizmciler son hamlelerini yapmaya başladı. Türkiye’nin önemli tur operatörlerinden Peninsula Turizm, 180 Slovak turizmci ve gazeteciyi Kuşadası’na getirdi.
Aynı zamanda Slovakya’nın Türkiye fahri konsolosu olan Peninsula Tour’un sahibi Tevfik Bağcı’nın girişimiyle Kuşadası’na gelen Slovak turizmciler arasında Slovakya’nın en büyük acentesi Hydrotour’un sahibi Mikulas Milko da bulunuyor.
Özel uçakla Slovakya’dan gelen 180 acenteci ve gazeteciyi İzmir Adnan Menderes Havaalanı’nda TÜRSAB Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı ve Peninsula Tour Genel Müdürü Fahrettin Çiçek ile Peninsula Tour Operasyon Müdürü Mert Mustafa karşıladı. Çiçeklerle ve halk oyunları gösterileriyle hoş geldin denilen Slovak acenteci ve gazeteciler daha sonra otobüslerle konaklayacakları otele götürüldü.
TÜRSAB Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı ve Peninsula Tour Genel Müdürü Fahrettin Çiçek, Slovakya’dan gelen 180 kişilik acenteci ve gazeteci heyetinin 13 Mayıs tarihine Kuşadası ve çevresinde gerçekleştirilen bilgilendirme gezilerine katılacağını belirterek, “Şirketimizin sahibi ve aynı zamanda Slovakya’nın Türkiye Fahri Konsolosu olan Tevfik Bağcı’nın girişimiyle ve özel uçakla gerçekleştirilen bu geziye Slovakya’nın en büyük tur operatörü Hydrotour’un sahibi Mikulas Milko ile birlikte Slovakya’daki acentelerin sahipleri, temsilcileri veya üst düzey mensupları ile gazeteciler katılıyor. Misafirlerimiz 4 gün boyunca Kuşadası ve Özdere bölgesindeki tesislerimizi ve bölgemizdeki çekim merkezlerini yakından inceleme ve görme fırsatı bulacak" dedi.
Slovakya pazarındaki talep daralmasını bir nebze olsun hafifletmeye çalıştıklarını kaydeden Fahrettin Çiçek, “Krizi aşmak için, tanıtma anlamında kış döneminde fuar organizasyonları ile kaynak pazarlarımızda road showlar dahil pek çok enstrümanı devreye sokmuştuk. Artık ülkemiz ile ilgili olumsuz ve haksız algının değiştirilmesi için son hamlelerimizi yapıyoruz. Acente temsilcilerini ve gazetecileri ağırlıyoruz. Dışarıdaki algı ile ülkemizdeki gerçekler birbiriyle örtüşmüyor. Misafirlerimiz, buradan geziyle birlikte elde ettikleri gerçekleri, doğru mesajlar ile kendi ülkelerine gönderecekler ve gerçeğin daha iyi algılanmasını sağlamaya çalışacağız. 4 günlük süre içerisinde başta Efes ve Meryemana olmak üzere bölgemizin önemli çekim merkezlerini görme ve tanıma imkanı bulacaklar. El birliği ile çalışarak bu sarmaldan kurtulmak zorundayız. Düşen talep sadece otelciyi ve acenteciyi ilgilendirmiyor. Aynı zamanda yıllardır Türkiye’yi satan ve gelirinin önemli bölümü Türkiye olan yabancı acenteler için de krizden kurtulmak önemli bir hedef. Acente, havayolu ve konaklama tesisleri herkes el birliği işbirliği içinde bu krizi aşmanın çarelerini ortaklaşa arıyoruz" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.