Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

12 Aralık Mağazacılar Günü

“12 Aralık Mağazacılar Günü”, Yeşilyurt Alışveriş Merkezinde (AVM) düzenlenen kahvaltı organizasyonu ile kutlandı.Türkiye’de, perakende-mağazacılık sektöründe çalışanların onurlandırılmalarını ve onlara teşekkür edilmesini...

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2017 16:04
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2017 16:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
12 Aralık Mağazacılar Günü

“12 Aralık Mağazacılar Günü”, Yeşilyurt Alışveriş Merkezinde (AVM) düzenlenen kahvaltı organizasyonu ile kutlandı.

Türkiye’de, perakende-mağazacılık sektöründe çalışanların onurlandırılmalarını ve onlara teşekkür edilmesini amaçlayan ve bu yıl 5. kez düzenlenen “12 Aralık Mağazacılar Günü” Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi yönetimi ve tüm mağaza çalışanlarının katıldığı kahvaltı organizasyonu ile kutlandı.

AVM’de her yıl şenlik havasında kutlanan Mağazacılar Günü bu yıl da tüm mağaza çalışanlarının katılımıyla gerçekleşen kahvaltı organizasyonu ile kutlandı. Yeşilyurt AVM yönetiminin bu anlamlı günü kutlamak, mağaza çalışanlarının motivasyonunu bir kat daha artırmak ve paylaşımlarda bulunmak için AVM’de düzenlediği kahvaltıda mağaza çalışanları ve AVM yönetimi bir araya geldi.

Yeşilyurt AVM Genel Müdürü Neslihan Yavuz Apak yaptığı konuşmada, 12 Aralık Mağazacılar Günü’nün perakendenin kahramanı olan mağaza çalışanlarının en özel günü olduğunu söyledi. Apak, "Organize perakende sektörünün bugünlere gelmesinde siz değerli çalışanlarının katkısı çok büyük. Bu bağlamda tüm sektörün ve mağazacılarımızın 12 Aralık Mağazacılar Günü’nü kutluyor ve büyük bir özveriyle çalışan arkadaşlarımızın her birine tek tek teşekkür ediyorum" dedi.

“12 Aralık Mağazacılar Günü”, Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu çatısı altındaki derneklerin öncülüğünde 2013 yılından bu yana kutlanıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.