Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

1 milyon tatilci Bodrum’a gelecek

Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkmasıyla birlikte Bodrum’da bulunan bir çok otel ve turistlik tesis bayram hazırlıklarına başladı.9 günlük kurban bayramı tatiline sayılı günler kala yerli ve yabancı turistler ilçeye gelmeye başladı....

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2016 17:37
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2016 17:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkmasıyla birlikte Bodrum’da bulunan bir çok otel ve turistlik tesis bayram hazırlıklarına başladı.
9 günlük kurban bayramı tatiline sayılı günler kala yerli ve yabancı turistler ilçeye gelmeye başladı. Bayram tatilini fırsat bilen vatandaşlar otellere rezervasyon yaptırmaya başladı. Cuma gününden itibaren başlayacak olan bayram tatili için oteller hazırlıklarını tamamladı. Sezonun son haftalarına denk gelen bayram tatili ile turizmciler de rahat bir nefes alacak. Yaklaşık 1 milyon yerli turisttin geleceğini ümit eden otelciler, esnaflar ve işletmeciler bayram tatilinin gelmesini dört gözle bekliyor.
Bayram tatili boyunca bazı havayolu şirketlerinin Kurban Bayramı tatilinde oluşabilecek yolcu yoğunluğu nedeniyle turizm kentlerine ek seferler düzenleyeceği öğrenildi. Milas - Bodrum hava alanına, iç ve dış hatlardan gelecek uçaklara yaklaşık 150 ek sefer ilave edeceği.. Şehirlerarası otobüs firmalarının da Bodrum seferlerine ek otobüsler koyduklarını öğrenildi.
Bayram tatilini Bodrum’da geçirmek isteyen vatandaşlar otellere rezervasyon yaptırmaya başladı. Bayram tatilinin başlamasına günler kala 5 yıldızlı oteller başta olmak üzere Apart ve pansiyonlar yerli turistlerden aldığı rezervasyonlarla 9 Eylülden itibaren yüzde yüz doluluk oranına ulaşacağı öğrenildi.
Rixos Premium Bodrum otel ise etkinlik sayısını arttırarak 4 gün boyunca bir birinden ünlü sanatçıları ağırlamak için hazırlanıyor.
Rixos Premium Bodrum Halk ve İlişkiler Müdürü Ayça Öztürk, otellerinin doluluk oranının yüzde yüz olduğunu ifade ederek, “Bayram tatilinin 9 gün olması ile birlikte otellerde doluluk oranları arttı. Bizim otelimiz yüzde yüz doldu. Umarım bütün bir sezon böyle geçer. İnsanlar akın akın Bodrum’a gelmeye başladı. Rixos Premium Bodrum otel olarak misafirlerimiz için özel etkinlikler düzenledik. Bayram boyunca akşamları ünlü isimler otelimizde konser verecek. Gündüzleri ise birçok etkinlikle bayram tatilinde bizim oteli seçen müşterilerimiz için sürpriz partilerimiz ve etkinliklerimiz olacak. Bayramın 1’inci günü Cem Belevi konser verecek. 2’inci günü ise Tuğba Özerk ile misafirkerimiz güzel bir akşam geçirecekler. 3’üncü gününde Erdem Kınay ve Merve Özbey ile muhteşem bir konser bizi bekliyor. Bayram’ın son gününde de Ozan Doğulu misafirlerimizle olacak” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.