Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“1 Milyon Memur Sigortalandı”

Memur-Sen ve S.S. Doğa Sigorta Kooperatifi arasında Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı 11 sendikadaki 1 milyon üyeye Grup Ferdi Kaza Sigortası yapıldığı açıklandı.Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve Doğa Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı...

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2016 15:23
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2016 15:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Memur-Sen ve S.S. Doğa Sigorta Kooperatifi arasında Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı 11 sendikadaki 1 milyon üyeye Grup Ferdi Kaza Sigortası yapıldığı açıklandı.
Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve Doğa Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kırmızı’nın imzaladığı protokol ile Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı 11 sendikadaki yaklaşık 1 milyon üyenin tamamına Grup Ferdi Kaza Sigortası yapıldığı duyuruldu.
Konuya ilişkin şirketten yapılan açıklamada ”Sigortalı, poliçe şartları kapsamındaki bir kaza neticesinde ve poliçe süresi içerisinde vefat etmesi durumunda, sigorta tazminatı poliçede adı geçen lehtara ya da sigortalının yasal mirasçılarına ödenecek. Kaza sonucu vefat tazminatı 15 bin lira olarak belirlendi. Sigortalının poliçe süresi içinde ve poliçe şartları neticesinde sürekli sakat kalması durumunda, Ferdi Kaza Sigortası Genel Şartlarında yer alan listedeki oranlar dahilinde tıbbi tedaviden ve sürekli sakatlık halinin tespitinden sonra sürekli sakatlık tazminatı sigortalıya ödenecek. Kaza sonucu sürekli sakatlık tazminatı 15 bin lira ödenmesi konusunda anlaşmaya varıldı. Grup Ferdi Kaza Sigorta Poliçesi Primleri sendikalar tarafından karşılanacak olup, üyeler herhangi bir ücret ödemeyecek” denildi.
“ÜYELERİMİZE HAYIRLI OLSUN”
Protokole imza atan Doğa Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kırmızı: “Yaptığımız anlaşmaya göre üyelerimiz büyük avantajlar elde edecek. Amacımız Memur-Sen’e bağlı 1 milyon üyeye sigorta kapsamında en iyi hizmeti vererek bu üyelerin tüm sigorta ihtiyaçlarını Doğa Sigorta’dan karşılamak. 2016 yılı içerisinde aynı branşta birçok kuruluş ve sendikalarla da iş birliği içerisinde olacağız” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.